«شورای انقلابی دادخواهان» آغاز به کار کرد 

زیتون – جمعی از خانواده‌های کشته‌شدگان در چهل و چهار سال حکومت جمهوری اسلامی در اطلاعیه‌ای از تأسیس «شورای انقلابی دادخواهان» خبردادند. هدف از تشکیل این نهاد پیگیری «عدالت انتقالی و تاسیس دادگستری مستقل» بیان شده است.

این دادخواهان با ابراز حمایت از «انقلاب دموکراتیک مردم ایران» متعهد شدند تا تمام «توان، امکان و اعتبار خود را برای هماهنگی و همبستگی میان اقشار مختلف ایرانیان» به کار برده «تا روند سرنگونی رژیم خون‌ریز و جنایتکار جمهوری اسلامی تسریع و تسهیل گردد.»

این خانواده‌های داغدار تاکید کردند تنها زمانی می‌توانند در دادگاهی عادلانه دادخواه خون عزیزان‌‌شان باشند «که جمهوری اسلامی در مقابل ملت ایران به زانو افتاده باشد و رهبران آن در جایگاه متهمین به دادگاه‌ها کشانده شوند.»

‎در این اطلاعیه آمده:«ما برای تحقق این هدف دست یاری خود را به سوی تمامی خانواده‌های دادخواه در داخل و خارج کشور، ایرانیان آزادی‌خواه و مبارز و همچنین تمامی رسانه‌ها دراز می‌کنیم.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر سروش گرامی! در متن اخیرتان بسیار گلایه کرده بودید از حملات بی‌ادبان. بگذارید این نامه کوتاه را با دل‌جویی از شما آغاز کنم. این حملات شایسته نبود و من به عنوان منتقدِ شما از

ادامه »

در یک دسته‌بندی کلان، نیروهای عمده تاثیرگذار بر امروز و آینده ایران را می‌توان به سه دسته جامع تقسیم کرد: حکومت (به معنای نظام

ادامه »

مناسبات تهران و مسکو و دامنه آن تبدیل به موضوع روز تحلیل‌گران غربی و منطقه‌ای شده. روابط جمهوری اسلامی و

ادامه »