«نمایندگان اپوزیسیون» جایگزین جمهوری اسلامی در کنفرانس امنیتی مونیخ 

زیتون – دولت آلمان جمهوری اسلامی را به دلیل برخورد خشونت‌بار با معترضان و گسترش همکاری نظامی با روسیه به کنفرانس امنیتی امسال مونیخ دعوت نکرد.

روسیه نیز به دلیل ادامه تجاوز به خاک اوکراین به پنجاه و نهمین دوره این نشست که میزبان مقامات بیش از یک‌صد و سی کشور است دعوت نشده است.

کریستو هویزگن، مدیریت کنفرانس، تایید کرد که به جای میزبانی از نمایندگان دولت‌های روسیه و جمهوری اسلامی ایران، چهره‌هایی از اپوزیسیون هر دو حکومت، به نشست مونیخ دعوت شده‌اند.

تاکنون مشخص نشده چه افرادی از میان مخالفان جمهوری اسلامی به عنوان نمایندگان اپوزیسیون در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دکتر سروش گرامی! در متن اخیرتان بسیار گلایه کرده بودید از حملات بی‌ادبان. بگذارید این نامه کوتاه را با دل‌جویی از شما آغاز کنم. این حملات شایسته نبود و من به عنوان منتقدِ شما از

ادامه »

در یک دسته‌بندی کلان، نیروهای عمده تاثیرگذار بر امروز و آینده ایران را می‌توان به سه دسته جامع تقسیم کرد: حکومت (به معنای نظام

ادامه »

مناسبات تهران و مسکو و دامنه آن تبدیل به موضوع روز تحلیل‌گران غربی و منطقه‌ای شده. روابط جمهوری اسلامی و

ادامه »