سعید مدنی، پژوهشگر برجسته مسائل اجتماعی ایران، به ۹ سال زندان محکوم شد 

زیتون – سعید مدنی، نویسنده، پژوهشگر مسائل اجتماعی ایران و فعال ملی-مذهبی، به ۹ سال زندان  در دادگاه بدوی محکوم شد.

دادگاه انقلاب تهران چهارشنبه سی‌ام آذر، حکم آقای مدنی را در زندان اوین به وی ابلاغ کرد.

این فعال ملی-مذهبی به اتهام «تشکیل و اداره گروه های معاند نظام» و «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» به ۸ سال زندان و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال زندان محکوم شد.

سعید مدنی قهقرخی در ۲۶اردیبهشت ۱۴۰۱ بازداشت شد و از آن پس در زندان اوین در بند ۲۰۹  دوران محکومیت خود را سپری می‌کند.

او پیش از این چندین بار در سالهای ۱۳۷۳، ۱۳۷۹، ۱۳۸۰ و ۱۳۹۰ به اتهام‌های سیاسی بازداشت و محکوم شده است. دادگاه انقلاب در سال ۹۰ سعید مدنی را به شش سال حبس و ده سال تبعید در بندرعباس محکوم کرده بود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »