توییت مولوی عبدالحمید: انتظار از هیأت اعزامی رهبری محکومیت جنایت‌ بود نه تهدید و ارعاب

زیتون- اکانت توییتری مولوی عبدالحمید، امام جمعه  زاهدان، از تهدید و ارعاب خانواده‌ی کشته‌شدگان جمعه خونین از سوی هیأت ارسالی  رهبری خبر داد.

در این توییت آمده است : «انتظار از هیئت اعزامی رهبری دیدن واقعیت‌ها، محکومیت جنایت ⁧‫ جمعه خونین زاهدان‬⁩، دلجویی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان این حادثه و احقاق حق بود، نه تهدید و ارعاب مظلوم».

محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، نماینده رهبری و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، که در رأس هیئتی به سیستان‌وبلوچستان سفر  کرده بود روز یکشنبه ۲۲ ابان ۱۴۰۱ با مولوی  عبدالحمید در منزل یکی از معتمدین شهر زاهدان دیدار کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »