نیلوفر مردانی، بدون حجاب و مشکی‌پوش ، بر سکوی نخست قهرمانی مسابقات اسکیت ترکیه ایستاد؛ وزارت ورزش «تقبیح» کرد

زیتون– نیلوفر مردانی، بدون حجاب و در حالی که لباس سیاهی به تن داشت، بر سکوی نخست قهرمانی مسابقات اسکیت ترکیه ایستاد.

او در بخش اسکیت ماراتن زنان این مسابقات با رکورد ۱:۲۵:۲۰ یعنی نزدیک به ۱۳ دقیقه سریع‌تر از نفر دوم مسابقه به خط پایان رسید.

وزارت ورزش ایران حضور بی‌حجاب نیلوفر مردانی، رکورددار این دوره از مسابقات اسکیت ترکیه را بر روی سکوی جوایز این مسابقات تقبیح کرد و آن را «عدم برخورداری از پوشش مصوب امور بانوان» دانست.

وزارت ورزش ایران همچنین اعلام کرد که: «این ورزشکار از ماه گذشته در تیم ملی ایران عضویت نداشته و او در سفری شخصی و بدون اخذ مجوز لازم از شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان در این مسابقات حضور پیدا کرده است.» و «این در حالی است که تیم ملی ایران نیز در این مسابقات شرکت نکرده است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

شواهد گوناگون حاکی از آن است که جامعه ایران، خواهان گذار از وضعیت موجود است و این خواسته را آنجا که توانسته محقق ساخته و آنجا که نتوانسته، به شیوه‌های مختلف، آن را ابراز نموده

ادامه »

در اولین ساعات روز شنبه هفتم دسامبر زنگ پایان برای بشار اسد به صدا در آمد. آنقدر راحت رفت که گویی اصلا پیش از

ادامه »

آقای «سید محمود نوری‌زاده» نماینده مردم مشگین‌شهر در دوره پنجم، وقتی ریاست سنی مجلس را ترک کردند، سخنی گفتند که

ادامه »