هه‌نگاو: دست‌کم سه شهروند در اعتراضات امروز مهاباد کشته شدند 

زیتون-سازمان حقوق بشری هه‌نگاو در وب‌سایت خود از کشته شدن دست‌کم سه شهروند بر اثر شلیک نیروهای حکومتی در اعتراضات امروز، پنج‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۱ در شهر مهاباد خبر داد.

به گزارش این سازمان، این سه شهروند، کبری شیخ سقا (۵۵ ساله و اهل روستای “دی‌ملا” از توابع چوم مجیدخان و ساکن مهاباد)، زانیار ابوبکری و شاهو خضری نام داشتند که با شلیک مستقیم نیروهای حکومتی کشته شدند.

هه‌نگاو اعلام کرده است که یک شهروند دیگر نیز در این اعتراضات کشته شده اما این سازمان تا کنون قادر به احراز هویت او نشده است.

بر اساس ویدیوهای انتشار یافته و شهادت شاهدان عینی، نیروهای سپاه پاسداران و یگان ویژه در جریان تظاهرات بزرگ امروز مردم مهاباد، بر پشت بام بسیاری از ساختمان‌های دولتی مستقر شده و به سوی مردم تیراندازی کرده‌اند. همچنین این سازمان حقوق بشری تایید کرده است که نیروهای حکومتی امروز به‌طور گسترده از گاز اشک‌آور و سلاح‌های جنگی در حمله به معترضین استفاده کرده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »