وحید هروآبادی هنگام خروج از کشور دستگیر شد

وحید هروآبادی، «هنگام خروج از مرز بازرگان» دستگیر شد. این روحانیِ منتقد جمهوری اسلامی،  سال ۱۳۹۹ به اتهام «توهین به قاسم سلیمانی و صادق لاریجانی و فعالیت تبلیغی علیه نظام» محاکمه شد.

مریم جعفری آذرمانی، نویسنده، امروز  چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱، در یک پیام توئیتری نوشت: «همسرم وحید امشب هنگام خروج از مرز بازرگان دستگیر شد.»

همسرِ وحید هروآبادی در مورد نحوه‌ی خروج و علت دستگیری همسرش اطلاعی نداده است.

وحید هروآبادی  دو سال پیش با انتشار توئیتی از کیفرخواست علیه وی به دلیل دستفروشی خبر داد و گفت: از شعبه دوم دادگاه ویژه روحانیت تماس گرفته اند و چهار اتهام را کیفرخواست کرده اند.

این روحانی حامی احمدی‌نژاد در سال ۹۷ در اعتراض به اخراجش پس از سخنرانی مقابل دادگاه انقلاب، در خیابان ۱۶ آذر تهران، دستفروشی کرد.

*زیتون

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

«طرح ژنریک و کم‌خطر عبدالکریم سروش. فیلسوف، جامعه‌شناس، اسلام‌شناس، هنرشناس، روان‌درمانگر که برخلاف آن یکی سروش، به جای استفاده دائمی از مولوی، گاهی هم از حافظ استفاده می‌کند. وی پس از دریافت دکترای داروسازی، به

ادامه »

ایران، این دیار پُر رمز و راز، چه جای عجیبی است که بسیاری از ساکنانش در آرزوی ترک آن و بسیاری از دورافتادگانش در

ادامه »

«ما در قبرستانی بیش زندگی نمی‌کنیم… همه چیز بوی استخوان و کفن گرفته است، همه چیز خیالِ شکست و مرگ

ادامه »