رییس قوه قضاییه: مانع ورود نااهلان به مجلس شوید

زیتون- صادق آملی لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه با ادعای این که  افرادی در داخل کشور به «دشمن چراغ سبز» نشان می‌دهند٬ از «نهادهای نظارتی» خواسته مانع ورود «نااهلان» به مجلس شوند.

1898990

رییس قوه قضاییه در ادامه گفته است: «افرادی در داخل کشور گمان نکنند که با چراغ سبز نشان دادن به دشمن می‌توانند مسیر انقلاب را عوض کنند.»
وی محور نظام سیاسی در ایران را «ولایت فقیه» دانسته که «با نظام‌های سکولاری تناسبی ندارد.»
رئیس قوه قضاییه گفته مسئولان کشور «عقلاً و شرعاً وظیفه دارند از ارزش‌های انقلاب و اسلام دفاع کنند و نگذارند که در پناه سخنان ناصحیح دشمن در درون و بیرون از کشور این ارزش‌ها کم رنگ شود.»
وی در بخش دیگری از اظهاراتش که توسط  خبرگزاری«مهر» منتشر شده، از نهادهای نظارتی خواسته «با نظارت دقیق خود مانع از ورود نااهلان به مجلس شوند» و افزوده «تضعیف این نهادها کار ناصحیحی است.»
لاریجانی گفته «نباید برخی در داخل کشور سخنانی بر زبان بیاورند که دشمنان را به وسوسه بیاندازد و اگر در درون کشور انتقادی هم وجود دارد باید از مسیر قانونی و به صورت کاملا مستدل و منطقی ارائه شود.»
اشاره وی به انتقادها از روند تائید صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه پیش‌فهم‌ها (Pre-understanding یا Presumption) و افق‌های انتظاری بازیگران و ناظران نقش تعیین‌کننده در فهم و

ادامه »

پانزده سال حصر ذره ای در اراده و استقامت محصوران خللی پدید نیاورد اما آنچه را لازم است مجدداً گوشزد شود مطالبه عمومی بر

ادامه »

پس از انتخاب دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا در پنجم نوامبر ۲۰۲۴، نوشته‌ای با عنوان «ترامپِ جنگ‌افروز» در وب‌سایت زیتون

ادامه »