احضار ۴۰ کارگر به پلیس امنیت شوش

ادامه برخوردهای امنیتی با اعتراضات کارگر نیشکر هفت تپه

زیتون– اعتصاب کارگران هفت تپه در اعتراض به اخراج حدود ۲۰ کارگر این شرکت در حالی ادامه دارد که خبر احضار ۴۰ کارگر نیشکر هفت‌تپه به پلیس امنیت شهر شوش نیز منتشر شد.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، خبر داد که حدود ۴۰ کارگر هفت تپه احضار شده‌اند تا روز دوشنبه ۸ مهرماه خود را به پلیس اطلاعات امنیت شوش معرفی کنند.

کارگران احضار شده به شکل تلفنی به پلیس امنیت شوش فراخوانده شده‌اند.

سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه در این باره نوشت که کارگران اخراجی هفت تپه درخواست مذاکره با اسدبیگی یکی از کارفرماهای شرکت هفت تپه را رد کرده بودند. آن‌ها خواهان بازگشت بی قید و شرط تمام کارگران اخراجی شده‌اند.

همچنین این منبع کارگری گزارش داده است که «نزدیک به ۱۵۰ کارگر دیگر در شرف اخراج از کار و یا تمدید نکردن قرارداد مجدد» قرار دارند.

پیش از این نیز دست کم ۲۰ کارگر هفت تپه از این شرکت اخراج شده بودند. طی یک هفته گذشته کارگران هفت تپه در اعتراض به اخراج کارگران دست به اعتصاب زده‌اند. آن‌ها خواهان بازگردانده شدن کارگران اخراجی و آزادی کارگران زندانی هفت تپه از جمله اسماعیل بخشی و محمد خنیفر این شرکت هستند.

اعتراضات کارگران هفت تپه از سال ۹۷ به صورت گسترده آغاز شد ولی این اعتراضات با برخورد امنیتی و قضایی از سوی حکومت روبرو شد. اسماعیل بخشی نماینده کارگران هفت تپه از جمله کارگرانی بود که پس از بازداشت، اعلام کرد مورد شکنجه قرار گرفته است و برای دومین بار بهمن ماه سال گذشته دستگیر شد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

احضار ۴۰ کارگر به پلیس امنیت شوش

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »