سخنگوی دولت تایید کرد: فریبا عادل‌خواه در بازداشت به سر می‌برد

زیتون-علی ربیعی، سخنگوی دولت٬ امروز (یکشنبه) بازداشت فریبا عادل‌خواه را تایید کرد.

او در حاشیه جلسه هیئت دولت در واکنش به گزارش‌ها درباره بازداشت فریبا عادل‌خواه، پژوهشگر بنیاد مطالعات علوم سیاسی پاریس، گفت:« اطلاعی در این زمینه ندارم، خبر را شنیدم و نمی‌دانم چه کسی و به چه دلیلی وی را بازداشت کرده است.»

روز گذشته (شنبه) برخی کاربران فضای مجازی خبر از آن دادند که فریبا عادلخواه، شهروند دو تابعیتی٬ مدت یک ماه است که در بازداشت نیروهای اطلاعات سپاه به سر می‌برد.

او که پژوهشگر موسسه مطالعات سیاسی پاریس (سیانس پو) است مدتی پس از بازگشت به ایران، در روز ۱۷ خرداد ماه ۱۳۹۸، توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران در منزل شخصی خود در تهران بازداشت شده است.

فریبا عادل‌خواه تابعیت دوگانه ایرانی و فرانسوی دارد.

دلیل بازداشت فریبا عادلخواه رسما اعلام نشده اما گفته شده او به جاسوسی برای فرانسه متهم است.این پژوهشگر به طور مرتب میان ایران و فرانسه تردد داشته است.

فریبا عادلخواه پیش از این در دانشگاه‌های ایران سخنرانی کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »