وضعیت وخیم چهارمین دانش آموز حادثه آتش سوزی زاهدان

زیتون– محمد خرم٬ نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش٬ که برای بررسی حادثه آتش سوزی دانش آموزان به زاهدان سفر کرده، به رویداد۲۴ خبر داد که لحظاتی پیش چهارمین دانش آموز هم بر اثر این آتش سوزی جان باخت.

این خبر ساعتی بعد تکذیب شد؛ اما وضعیت جسمی مریم نوکندی، قربانی دیگر این حادثه وخیم گزارش شده است. سوختگی او بالای ۷۰ درصد گزارش شده بود.

این آتش‌سوزی صبح سه‌شنبه ۲۷ آذر در مرکز پیش‌دبستانی و دبستان دخترانه “اسوه حسنه” رخ داد.

صبح امروز فریبر زاهدی، مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، ضمن تایید کشته شدن دانش آموز سوم٬ دلیل فوت این دانش‌آموز را شدت سوختگی اعلام کرد.

روز گذشته، مونا خسروپرست و صبا عربی دو دانش آموز دیگر این مدرسه در این آتش‌سوزی جان خود را از دست دادند.

سازمان آتش نشانی علت این حادثه را آتش گرفتن بخاری نفتی اعلام کرد. این نخستین بار نیست که استفاده از بخاری نفتی برای گرمایش در مدارس ایران فاجعه می‌آفریند.

وزارت آموزش و پرورش تأیید کرده که سیستم گرمایش ۴۲درصد مدارس ایران ایمن نیست.

در پی این حادثه مدیر آموزش و پرورش ناحیه دوم زاهدان استعفا کرد و دادستان این شهر دستور بازداشت مدیر و مربی مرکز پیش‌دبستانی و دبستان دخترانه “اسوه حسنه” را صادر کرده است.

استانداری سیستان و بلوچستان چهارشنبه را در زاهدان عزای عمومی اعلام کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »