زهرا رهنورد:

حاضر نیستند بعد از ۷ سال اذعان کنند که «یک زن» را هم در بند کرده‌اند

زهرا رهنورد:

زیتون– زهرا رهنورد، یکی از رهبران در حصر «جنبش سبز» در دیدار هفتگی خود با فرزندانش تاکید کرد: «آقایان حاضر نیستند اذعان کنند هفت سال است «یک زن» را در بند کرده‌اند.»

علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی، نهم آبان ماه در مورد میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، با بیان اینکه آنها هر کسی را که اراده کنند می‌توانند ببینند، یادآور شده بود: «واژه حصر واژه درستی نیست این آقایان مدنظر شما در حصر نیستند.»

او در آن سخنرانی نه تنها محصور بودن شش ساله رهبران «جنبش سبز» را تکذیب کرد، که واقعیت محصور بودن زهرا رهنورد را نیز نادیده انگاشت.

مهدی کروبی، فاطمه کروبی، زهرا رهنورد و میرحسین موسوی از بهمن سال ۱۳۸۹ و در پی اعتراضات به نتیجه انتخابات سال ۱۳۸۸، در حصر خانگی قرار گرفتند. از این میان فاطمه کروبی پس از چند ماه رفع حصر شد.
به گزارش وب سایت کلمه، زهرا رهنورد در دیدار هفتگی سه شنبه شب خود با فرزندانش نسبت به اظهارات دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار تعجب و تاکید کرد از «هیچ کس هیچ خواسته‌ای» ندارد.

این رهبر در حصر «جنبش سبز» در ادامه گفته است: «آقای شمخانی از شما انتظار نداشتم! آقایان نزدیک هفت سال است که “یک زن” را در بند کرده‌اند و در حصری ظالمانه از فعالیت‌های دانشگاهی، هنری و اجتماعی محروم کرده‌اند و من در این ایام شبها و روزها را سپری کرده‌ام.»

او همچنین تاکید کرده است: «سربلندی و آبادانی ایران عزیز و آزادی زندانیان سیاسی دغدغه و آرزوی همیشگی من بوده است و به لطف الهی از هیچکس نیز درخواستی نداشته و نخواهم داشت.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

زهرا رهنورد:

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »