مهوش شهریاری آزاد شد

زیتون– مهوش ثابت شهریاری٬ پس از ده سال با پایان دوران محکومیت از زندان اوین آزاد شد.
مهوش شهریاری ثابت در اسفند ماه سال ۸۶ در منزل مسکونی اش در مشهد، بازداشت شد،‌ او ابتدا در اداره اطلاعات شهر مشهد و پس از آن به زندان اوین در تهران انتقال یافت. پس از او دیگر اعضای گروه هفت نفره یاران ایران نیز یک به یک بازداشت شدند.
او و دیگر اعضای گروه یاران ایران به «جاسوسی برای اسرائیل، توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی»، متهم شده بودند.
در نهایت مدیران جامعه بهایی ایران هر کدام در دادگاه به بیست سال زندان محکوم شد که این حکم پس از گذشت هشت سال و نیم به ده سال زندان کاهش پیدا کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »