????نسترن نعیمی آزادی شد؛ سهیل عربی اعتصابش را شکست

زیتون- نسترن نعیمی صبح امروز با قرار وثیقه آزاد شد.
به گزارش «زیتون» نسترن نعیمی، همسر سهیل عربی، نهم مرداد ماه بازداشت شده بود.
پیش از این سهیل عربی، وبلاگ نویس، به اتهام اهانت به مقدسات اسلامی به اعدام محکوم شده بود. او مدیریت هشت صفحه در شبکه اجتماعی فیس بوک را بر عهده داشت.
ساعت ۱۱ صبح روز نهم مرداد ماه ماموران لباس شخصی ضمن مراجعه به منزل نسترن نعیمی او را بازداشت کردند.
سهیل عربی نیز آبان ۱۳۹۲ به همراه همسرش توسط قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران دستگیر شده بود. همسرش پس از چند ساعت آزاد شد اما او برای مدت دو ماه در سلول انفرادی نگهداری شد و سپس به بند ۳۵۰زندان اوین منتقل شد.
سهیل عربی در اعتراض به بازداشت همسرش از دهم مرداد دست به اعتصاب غذا زده بود. پس از اعتصاب غذا او را به بند امنیتی دو-الف، متعلق به اطلاعات سپاه منتقل کرده‌اند. وی پس از آزادی همسرش، اعلام کرد که اعتصاب غذای خود را شکست.
سهیل عربی، وبلاگ نویس و فعال فضای مجازی با اتهامات سب‌النبی و اهانت به امامان شیعه و توهین به آیت‌الله علی خامنه‌ای، احمد جنتی و غلامعلی حداد عادل محاکمه و به اعدام محکوم شد.
این حکم در دادگاه تجدید نظر، به ۹۰ ماه زندان و دو سال تحقیقات مذهبی برای اثبات پشیمانی و نجات از حکم اعدام، تغییر کرد. او باید ضمن گذراندن هفت سال ونیم زندان، برای حذف مجازات اعدام و اثبات ندامت، ۱۳ جلد کتاب در حوزه دین شناسی، مذهب شناسی و رفع شبهات دینی بخواند. در مرحله دوم باید از هر کتاب ۵ تا ۱۰ صفحه خلاصه تهیه کند. او همچنین در تماس با مؤسسه «در راه حق» و پژوهشکده امام خمینی باید پاسخ شبهات خود را بگیرد و پرسش و پاسخ‌ها را به صورت مکتوب به دادگاه ارائه کند. او همچنین باید مقاله‌ای با موضوع دین یا مذهب‌شناسی تهیه و برای نوشتن آن به ۵ تا ۱۰ کتاب رجوع کند. همچنین در طی دو سال و هر سه ماه یک بار گزارش تحقیقات خود را به دادگاه ارائه کند تا پس از اثبات پشیمانی‌اش برای دادگاه و تغییر در رفتارش از مجازات اعدام نجات یابد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »