قالیباف برای تبلیغات ریاست جمهوری به مرخصی خواهد رفت

زیتون– مهدی چمران، رییس شورای شهر تهران، خبر داد که محمدباقر قالیباف برای حضور در تبلیغات ریاست جمهوری، از شورا مرخصی خواهد گرفت.
چمران با اشاره به ثبت‌نام شهردار تهران برای انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت حضور او «به عنوان یکی از کاندیداها منعی از نظر قانونی ندارد.»
رییس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش مهر که وضعیت شهردار تهران در زمان تبلیغات ریاست جمهوری چه خواهد شد؟ گفت: «در این زمینه نیز قانون مشخص کرده است و وی می‌تواند برای حضور در استان‌ها و شهرستان‌ها، از مرخصی استفاده کند».

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »