محمد شریعتمداری رییس ستاد روحانی شد

زیتون– محمد شریعتمداری، مشاور سابق روحانی، رییس ستاد روحانی برای انتخابات ریاست جمهوری پیش رو شد. امروز خبرگزاری ها خبر از پذیرفته شدن استعفای محمد شریعتمداری و محمدعلی نجفی دو تن از مدیران ارشد دولت یازدهم که در اسفندماه گذشته ارائه شده بود، داده بودند.
محمد شریعتمداری مسئولیت معاونت اجرایی و محمدعلی نجفی نیز سمت مشاور ریاست جمهوری را تاکنون عهده دار بوده اند. این دو مقام، اسفند ماه گذشته از سمت های خود در دولت استعفا داده بودند.
فارس خبر داد که استعفای این دو مقام دولتی در راستای انتخابات ریاست جمهوری است. نجفی و شریعتمداری فعالیت های انتخاباتی رییس جمهور را هدایت خواهند کرد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »