دادستانی تهران: عذرخواهی محمود صادقی، مانع از تعقیب وی نیست

زیتون– عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران، خبر داد گزارش «مبسوطی» درباره پرونده محمود صادقی برای رییس مجلس ارسال شده است که شامل «۱۵ اتهام برای نماینده مجلس شامل ۸ شاکی خصوصی و ۷ فقره اعلام جرم عمومی» است.
به گفته جعفری دولت آبادی، دادستانی به دلیل بخشی از سخنان صادقی در تهران و شیراز اعلام جرم کرده است.
دادستان تهران به موضع‌گیری‌‌های صادقی درباره حساب‌های قوه قضاییه و پس از احضار به دادسرا اشاره کرد و با رد این مساله که «دادسرا هشت شاکی خصوصی برای او تراشیده است»، گفت: «نماینده مردم تهران در مجلس دارای هشت شاکی خصوصی بوده و هفت فقره جرم عمومی علیه نامبرده اعلام شده است و این نماینده مجلس به جای تمکین از قانون، به کرات حرف‌های نامناسبی زده است؛ به گونه‌ای که حتی فراکسیون امید که نامبرده عضو آن می‌باشد، از وی انتقاد نموده است.»
جعفری دولت‌آبادی اضافه کرد: «مصونیت نمایندگان مجلس با ارتکاب جرم ملازمه ندارد و ضمن رد مصونیت مطلق برای نمایندگان، تاکید کرد که با عدم تمکین صادقی از دستور قضایی، بازپرس موظف به اقدام به جلب بود؛ همان گونه که در خصوص دیگر متهمان عمل می‌شود.» به گفته او «چرا نماینده مجلس شورای باید حرف‌هایی بزند و سپس عذرخواهی کند.»
دادستان تهران عذرخواهی را مانع از تعقیب صادقی ندانست و با اشاره به «ارتباط و مناسبات خوب قوه قضاییه و دادستانی تهران با مجلس طی سال‌های اخیر»، گفت که «اهانت به بازپرس و قضات و اظهاراتی که جنبه محرمانه دارد، دور از شان نمایندگی است.»

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »