نود هزار ایرانی اچ.آی.وی مثبت هستند

زیتون- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اعلام اخرین آمار رسمی مبتلایان به ایدز در کشور، از احتمال وجود ۹۰ هزار مورد اچ.آی.وی مثبت خبر داد.
????????????????????????????????????????
علی گل‌محمدی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت براساس آخرین آمار رسمی «مجموعا ۳۲ هزار نفر مبتلا به ایدز در کشور آن‌ هم به واسطه مراجعه این افراد به مراکز بهداشتی درمانی و یا در نتیجه مشاهده برخی فاکتور های قابل تامل و درنتیجه انجام آزمایشهای تشخیصی، شناسایی شده‌اند.»
به گفته گل محمدی آمار ذکر شده «به معنای تعداد کل مبتلایان به ایدز نیست». او اضافه کرد طبق «آخرین بررسی‌ها، آمارهای غیر رسمی و صرفا حاصل برخی برآوردها» از وجود نزدیک به ۹۰ هزار مورد اچ.آی.وی مثبت در ایران حکایت دارند که «هنوز به طور رسمی شناسایی نشده‌اند.»
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها «رفتارهای پرخطر و اعتیاد تزریقی» را مهم‌ترین و شایع‌ترین علت ابتلا به ایدز در ایران دانست.
طبق آمارهای ۱۰ سال گذشته، اعتیاد تزریقی بیشترین علت این ابتلا را شامل می‌شود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »