مرگ ۴۰۲۰ ایرانی بر اثر خودکشی در سال گذشته

زیتون- رییس اورژانس اجتماعی کشور اعلام کرد که سال گذشته تعداد خودکشی‌های منجر به مرگ ۴۰۲۰ مورد بود. این آمار بر اساس تحقیقات سازمان بهداشت جهانی اعلام شده است. به گفته حسین اسدبیگی سنین ۱۵ تا ۲۵ سال بیشترین آمار خودکشی منجر به فوت در ایران را به خود اختصاص داده‌اند. براساس این گزارش رتبه ایران در زمینه خودکشی ۱۰۸ است. 1613983_849
اسد بیگی به ایلنا گفت: «بر اساس این گزارش تعداد خودکشی‌های منجر به مرگ در ایران طی سال‌های ۹۲ و ۹۳، ۴ هزار و ۶۹ نفر و در سال‌ ۹۴، ۴ هزار و ۲۰ بوده است.»
در جدیدترین گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۲، نسبت خودکشی منجر به فوت در مردان ۷ به ۱۰۰ هزار نفر بوده که در مجموع ۲ هزار و ۷۰۰ مرد خودکشی منجر به مرگ داشته‌اند که این میزان در میان زنان ۳.۶ به ۱۰۰ هزار نفر یعنی هزار و ۳۶۹ نفر بوده است.
رییس اورژانس اجتماعی کشور با بیان اینکه میانگین خودکشی در جهان با جمعیت بیش از ۷ میلیارد نفر ۱۴ به ۱۰۰هزار نفر بوده است، توضیح داد که کشورهای کره جنوبی، گویانا، لیتوانی، سریلانکا، سوری نامی، مجارستان، قزاقستان، ژاپن، بیلاروسی و هند به ترتیب رتبه‌ها اول تا دهم خودکشی منجر به مرگ را در سال ۲۰۱۲ به خود اختصاص داده‌اند.
اسد بیگی در تحلیل آمار خودکشی در ایران توضیح داد که استان‌های غربی کشور شامل ایلام، کرمانشاه، لرستان و همدان به نسبت جمعیت خود بیشترین آمار خودکشی منجر به فوت را داشته‌اند. به گفته او قرص برنج یکی از اصلی ترین ابزار خودکشی ایرانیان است. ۵۰۰ نفر در استان‌های گیلان، مازندران و تهران با استفاده از قرص برنج خود را کشته اند. حلق‌آویز کردن و مسمومیت ناشی از سموم و داروها نیز بعد از قرص برنج بیشترین علت مرگ‌های ناشی از خودکشی بوده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »