سعید مدنی و زندانیان سیاسی هر کجا که باشند به مبارزه خود با استبداد ادامه می‌دهند

‍ ابوالفضل قدیانی

چهاردهم فروردین ماه خبر تبعید دکتر سعید مدنی جامعه‌شناس و پژوهش‌گر اجتماعی، از زندان اوین به زندان دماوند منتشر شد. کار سعید عزیز روشنگری، آگاهی‌بخشی و نشان‌دادن آسیب‌های اجتماعی به مردم و مبارزه با استبداد سیاسی و دینی است. علی خامنه‌ای مستبد قدرت‌پرست و ستمگر ایران و اعوان و انصار سرکوبگرش از آگاهی و گسترش دانشِ عمومیِ مردم دائماً در خوف و هراسند و به همین علّت با مدنی و دیگرانی مانند او دشمنی می‌ورزند و آنان را هدف کینه‌توزی و انتقام‌جویی خود قرار می‌دهند و با تبعیدشان موجب رنج و سختی دوچندان خانواده های گرامی و صبور آنان می‌شوند .

پس از شکست مفتضحانهٔ علی خامنه‌ای در انتخابات نمایشی-فرمایشی یازدهم اسفند ماه ۱۴۰۲ به‌ویژه با مشاهده تحریم گسترده انتخابات از طرف مردم و مشارکت حدود پنج درصدی در تهران و حدود ۲۰ درصدی در کل کشور و عیان شدن زوال مشروعیت خود و نظامش به طور کامل، آتش کینه‌توزی و انتقام‌جویی او و عوامل سرکوبگرش نسبت به منتقدان و معترضان تیزتر شده، دائما مخالفان و معترضان را به زندان می‌برند و زندانیان را در زندان مورد تهاجم قرار می‌دهند تا بلکه آنان را  ساکت کنند اما نتیجه معکوس است. سعید مدنی و سایر زندانیان سیاسی در هر کجا که باشند تحت هر شرایطی به مبارزه خود با استبداد ادامه می‌دهند و اثر گذاری بیشتری هم خواهند داشت‌.

همگان می‌دانند تا نظام سرکوبگر جمهوری اسلامی هست و تا علی خامنه‌ای که اصل اساس حکومتش غیر قانونی، نامشروع و غاصبانه است، به زور سرنیزه بر مردم ایران حکومت می‌کند، این ستمگر ی‌ها ادامه خواهد یافت تا این که مردم جان‌به‌لب‌رسیده با قیام خود او را از اریکه قدرت به زیر کشیده، نظام دل‌خواه خود را که به اعتقاد من همانا نظام جمهوری دمکراتیک سکولار بر مبنای حقوق بشر است، جایگزین نظام فاسد جمهوری اسلامی کنند . امیدوارم که هر چه زودتر خواسته‌های به حق مردم برآورده شود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »