ابراهیم رئیسی در واکنش به قطعنامه شورای حکام علیه ایران گفت «یک قدم عقب‌نشینی نخواهیم کرد» چون  قطعنامه‌های قبلی«موثر واقع نشده و راه به جایی نبرده است»

رئیس‌جمهوری ایران روز پنجشنبه در سفر استانی به چهارمحال و بختیاری در جمع اقشار مردم این استان افزود: شما مگر چند قطعنامه در مجامع بین المللی با نفود سیاسی خود وضع کردند اما مگر موثر واقع شد؟ مگر در مساله فلسطین قرارداد کمپ دیوید، شرم‌الشیخ و اسلو را با تطمیع برخی عرب‌های خودباخته بر سر یک میز نشستند اما مگر توانستند کاری از پیش ببرند و این در حالی است که ابتکار عمل در دست مجاهدان فلسطینی در میدان است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »