???? کمپینی برای آزادی معلمان زندانی

زیتون- کمپینی برای آزادی معلمان زندانی تشکیل شده است؛ افرادی که تمایل دارند می توانند با امضای بیانیه این کمپین در از این درخواست حمایت کنند.

به گزارش «زیتون» در این بیانیه که مخاطب آن رییس جمهوری است، آمده است:« فعالیت های مسالمت آمیز صنفی که مطابق قوانین جاری کشور بویژه اصول ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی نباید مجرمانه تلقی شوند، به فرض مجرمیت، برای رسیدگی به جرایمی اینچنین می بایست مطابق نص صریح اصل ۱۶۸ قانون اساسی محاکمه ای در دادگاه های عادی، علنی و با حضور هیئت منصفه برگزار گردد.»

در ادامه این بیانیه اعضای کانون صنفی معلمان نوشتند:« زمان تنگ است و محمود بهشتی لنگرودی، معلم زندانی و سخنگوی کانون صنفی معلمان از یکم اردیبهشت ماه اعتصاب غذا را اغاز کرده و از سیزدهم اردیبهشت وارد اعتصاب غذای خشک مطلق(بدون آب و غذا) شده و اسماعیل عبدی، دبیر کل کانون صنفی معلمان از دهم اردیبهشت ماه اعتصاب غذای خود را آغاز کرده است.
اکنون که این معلمان دربند بواسطه عدم تحقق مطالبات قانونی خود که همان برگزاری دادگاه علنی جهت محاکمه قانونی است طی روزهای اخیر بازی مرگ آفرین اعتصاب غذا را آغاز نموده اند تا شاید نگاه ما و شما را متوجه اصرار بر لزوم اجرای اصل مغفول مانده ۱۶۸ قانون اساسی نمایند، از شما میخواهیم که تمام اختیارات خود را در راستای مسوولیتهای قوه مجریه که بخش بزرگی از آن متوجه اجرای قانون و حفظ شرایط اجرای صحیح قانون است، در تحقق این مطالبه به حق به کار گیرید و از تهدید بیشتر جان ایشان، که در صورت ادامه اعتصاب غذا حادث میگردد، پیشگیری کنید.»

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

معلمان زندانی را آزاد کنید

رئیس جمهور محترم
جناب آقای دکتر حسن روحانی

شما و دولت شما مصرانه بیان میکنید که سعی دارید با غلبه بر یک جانبه گرایی، منفعت طلبی، دشمن تراشی، افراط گرایی و قانون گریزی های نهادینه شده، اساس تغییر و تحول را در نظام اقتصادی و سیاسی کشور فراهم آورید. اگر شعار دولت تدبیر و امید، تغییر بوده و هست، آیا این مهم جز در سایه فعالیت اصناف و احزاب و دیگر تشکل های موثر در روند توسعه کشور میسر میشود؟

طی سال ها و ماه های گذشته، برخورد با کانون صنفی معلمان و اعضای آن از مصادیق بارز برخوردهای سلبی و غیر قانونی است که در ادامه ی روند سوء، و رو به رشد الصاق برچسب های امنیتی به تحرکات خیرخواهانه و مسالمت آمیز صنفی شکل میگیرد.
فعالیت های مسالمت آمیز صنفی که مطابق قوانین جاری کشور بویژه اصول ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی نباید مجرمانه تلقی شوند، به فرض مجرمیت، برای رسیدگی به جرایمی اینچنین می بایست مطابق نص صریح اصل ۱۶۸ قانون اساسی محاکمه ای در دادگاه های عادی، علنی و با حضور هیئت منصفه برگزار گردد.
در سایه عدم اعتنای مسوولین قضایی و قوه مقننه به قانون و عدم اجرای اصل ۱۶۸ قانون اساسی است که اتهام سازی های بی اساس و بدون استناد در پشت درهای بسته دادگاه های انقلاب، با قضاتی که در جایگاه شاکی نشسته اند، منجر به فجایعی چون صدور احکام حبس ۱۴ سال و ۶ سال برای محمود بهشتی لنگرودی و اسماعیل عبدی دیگر احکام ناروای دیگر شده است.

آقای رییس جمهور؛
زمان تنگ است و محمود بهشتی لنگرودی، معلم زندانی و سخنگوی کانون صنفی معلمان از یکم اردیبهشت ماه اعتصاب غذا را اغاز کرده و از سیزدهم اردیبهشت وارد اعتصاب غذای خشک مطلق(بدون آب و غذا) شده و اسماعیل عبدی، دبیر کل کانون صنفی معلمان از دهم اردیبهشت ماه اعتصاب غذای خود را آغاز کرده است.
اکنون که این معلمان دربند بواسطه عدم تحقق مطالبات قانونی خود که همان برگزاری دادگاه علنی جهت محاکمه قانونی است طی روزهای اخیر بازی مرگ آفرین اعتصاب غذا را آغاز نموده اند تا شاید نگاه ما و شما را متوجه اصرار بر لزوم اجرای اصل مغفول مانده ۱۶۸ قانون اساسی نمایند، از شما میخواهیم که تمام اختیارات خود را در راستای مسوولیتهای قوه مجریه که بخش بزرگی از آن متوجه اجرای قانون و حفظ شرایط اجرای صحیح قانون است، در تحقق این مطالبه به حق به کار گیرید و از تهدید بیشتر جان ایشان، که در صورت ادامه اعتصاب غذا حادث میگردد، پیشگیری کنید.
امثال بهشتی و عبدی فقط میخواهند اتهام و دفاعشان به قضاوت ما و شما نیز گذاشته شود وحقایق پشت درهای بسته دادگاههای غیرعلنی مستور نماند.

افرادی که تمایل دارند از این بیانیه و در خواست آزادی معلمان زندانی حمایت کنند، می توانند در لینک  زیر آن را امضا کنند:

https://docs.google.com/forms/d/1GVsaWB24crxM1h0YhDvszS9Zh6cT6Y0BA18AEu6W7kE/viewform?c=0&w=1&fbzx=-308161013418366100

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »