گزارشگران بدون مرز صدور احکام زندان برای روزنامه نگار را سنگین توصیف کرد

زیتون- سازمان گزارش‌گران بدون مرز، با صدور بیانیه‌ای آنچه را «محکومیت سنگین» سه روزنامه‌نگار ویک همکار رسانه‌ها در ایران خواند، محکوم کرد.

محمود علیزاده طباطبایی روز گذشته خبر داد که موکلانش، آفرین چیت‌ساز به ده سال،احسان مازندرانی به هفت سال و داود اسدی نیز به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده‌اند.

ایمان میرزازاده، وکیل مدافع احسان صفرزایی نیز پیشتر گفته بود که موکلش به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.

در پی بازداشت این روزنامه نگاران در سال گذشته ،مقام های قضایی ایران آنها را از اعضای یک شبکه نفوذی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی و همچنین عناصر جاسوس و مزدوران قلم‌به‌دست آمریکایی خوانده بودند.

رادیو فردا نوشت: گزارشگران بدون مرز در در بیانیه خود تاکید کرده است که ایران با ۳۲ روزنامه‌نگار و شهروند خبرنگار زندانی، یکی از پنج زندان بزرگ جهان برای فعالان رسانه‌ای است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در میانه یکی از بحرانی‌ترین فصل‌های تاریخ جمهوری اسلامی، حمله‌ به ساختمانی محرمانه که جلسه شورای امنیت ملی در آن در حال برگزاری بود، نه فقط ضعف امنیتی که عمق نفوذ اطلاعاتی خارجی در بالاترین

ادامه »

بیش از چهل سال جمهوری اسلامی کوشید با مسلح کردن نیروهای فلسطینی و لبنانی در کنار گوش اسرائیل و سپس احداث پایگاه نظامی در

ادامه »

«اصل، آزادی اندیشه برای اندیشه‌هایی است که از آن‌ها نفرت داریم.» اولیور وندل هولمز جونیور، قاضی دیوان عالی آمریکا «چاره‌ی

ادامه »