خانواده نیکتا اسفندانی: خون دختر بی‌گناهمان بر زمین ریخت

زیتون– خانواده نیکتا اسفندانی٬ یکی از کشته شدگان اعتراضات اخیر در ایران٬‌ در صفحه او در اینستاگرام، ابراز امیدواری کردند که «خون ریخته‌شده دختر بی‌گناهشان بی‌جواب نماند.»

نیکتا اسفندانی، دختر ۱۴ ساله‌ای است که در جریان ناآرامی‌های تهران در منطقه ستارخان مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

خانواده اسفندانی این پست را به عنوان آخرین پست «به یادگار» دخترشان در صفحه اینستاگرام نیکتا قرار داده و فعالیت این حساب را متوقف کرده‌اند.

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه، روز گذشته سه‌شنبه مدعی شد که نیکتا اسفندانی کشته نشده، بلکه بر اثر مسمومیت فوت کرده است.

سخنگوی قوه قضاییه در این رابطه گفته بود: «در بین اسامی اعلامی کشته های بی ربط و درگذشتگان عادی هم وجود دارد؛ به عنوان نمونه خانواده نیکتا اسفندانی این فرزند ١۴ ساله آنها در اثر مسمومیت فوت کرده است. افراد دیگر از این قبیل زیاد هستند که اسامی غیرواقعی است.»

این اولین بار نیست که قوه قضاییه کشته شدن افراد در جریان اعتراضات یا هویت فرد کشته شده را انکار می‌کند.

در جریان «جنبش سبز» نیز بارها کشته شدن افراد از سوی قوه قضاییه وقت تکذیب شده بود.

اما در مورد نیکتا اسفندانی٬ پیش از طرح ادعاهای سخنگوی قوه قضاییه صدا و سیما به سراغ خانواده او رفته و در برنامه‌ای از آن‌ها اعتراف گرفته بود.

در آن برنامه پدر نیکتا گفت که دختر من به هیچ عنوان سیاسی نبوده و اصلاً در زمینه سیاسی سررشته نداشته که بخواهد اظهار نظر کند یا جبهه بگیرد.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

روز سیزدهم دی مصادف با سالگرد ترور سردار سلیمانی حدود ۶۰ نفر از فرماندهان سپاه از مناطق مختلف کشور به بیت خامنه ای رفته اند و اکثرا با صراحت نظرات خود را درباره ریزش شدید

ادامه »

این نوشتار نه در مدح حجاب بلکه درباره اهمیت آزادی پوشش و از آن مهم‌تر آزادی زن برای ایجاد تغییر است. همزمان با جنبش

ادامه »

دکتر محمد برقعی هم رخت سفر بست و از این جهان خاکی پر کشید و به سرای جاودان رفت و

ادامه »