صدور حکم اعدام برای یک خواننده

زیتون- محسن لرستانی٬ یک خواننده محلی٬ به اتهام «افساد فی‌الارض» به اعدام محکوم شد.

کاظم حسینی، وکیل او، امروز (چهارشنبه) در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا گفت که موضوع اتهام موکلش «در رابطه با مسائل اخلاقی و خصوصی بود که در فضای مجازی منتشر کرده بود و او شاکی خصوصی ندارد.»

کاظم حسینی توضیح بیشتری درباره جزئیات این اتهام نداد. اما تایید کرد که موکلش در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی با شکایت مدعی العموم محکوم شده است.

به گفته او موکلش ۱۲ اسفندماه سال ۹۷ در منزل مادرش در سعادت‌آباد تهران بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در زندان است.

وکیل محسن لرستانی توضیح داد که این پرونده با صدور کیفرخواست به اتهام «افساد فی‌الارض» و با شکایت مدعی‌العموم به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شده است.

کاظم حسینی همچنین در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم گفت که در این پرونده سه نفر دیگر به «معاونت در افساد فی‌الارض» متهم شده‌اند.

محسن لرستانی متولد کرمانشاه است و بر اساس آن چه از او در فضای مجازی منتشر شده بیشتر آهنگ‌های محلی اجرا می‌کند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »