وزیر دارایی فرانسه: رابطه‌مان با ایران ربطی به آمریکا ندارد

زیتون– برونو لومر٬ وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه٬ تحریم های آمریکا علیه ایران را «فرصتی» برای اروپا دانست تا «نهادهای مالی مستقل خود را داشته باشد.»

وزیر دارایی فرانسه روز جمعه در جریان کنفرانسی در اسلواکی ضمن حمایت از ادامه رابطه اقتصادی کشورهای اروپایی با ایران٬ بر حق کشورهای اروپایی برای مراوده مستقل اقتصادی با دیگر کشورها تاکید کرد.

او در این کنفرانسی تاکید کرد: «من متقاعد شده‌ام که نتیجه این بحران با ایران، فرصتی است برای اروپا تا موسسات مالی مستقل خود را داشته باشد، تا ما بتوانیم با هرکسی که می خواهیم تجارت کنیم.»

به گفته برونو لومیر واشینگتن نمی تواند تصمیم بگیرد که آیا اروپا مجاز به تجارت با ایران هست یا نه.

به دنبال خروج آمریکا از برجام٬ دونالد ترامپ از بازگشت تحریم های ایران خبر داد.

از سوی دیگر پنج کشور باقی‌مانده در «برجام» و ایران دوم مهرماه از ایجاد یک سازوکار ویژه برای دور زدن تحریم‌های آمریکا و حفظ توافق هسته‌ای خبر داده بودند.

قرار است این سازوکار در جریان اجرای تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تجارت و تبادلات مالی و بانکی با تهران را امکان‌پذیر کند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

انتخاب «حمزه یوسف»، مسلمان فعال پاکستانی به نخست‌وزیری اسکاتلند، یعنی سپردن رهبری سیاسی کشوری اروپایی به فرزند یک مهاجرِاستعمارزده ، تجربه درخشانی است از دموکراسی و تفکیک نهاد دین از نهاد دولت و در عین

ادامه »

میانجی‌گری چین  میان عربستان سعودی و ایران از یک سال پیش با عربستان سعودی به بحث گذاشته شده بود. معلوم نیست کدام کشور این

ادامه »

صداهای قومیت‌گرایانه در ماه‌های اخیر بیشتر از همیشه شنیده می‌شود؛ صداهایی که رسانه‌ها و سیاست‌های معینی آن را بازتاب می‌دهند

ادامه »