آمیتا باچان نامزد ریاست جمهوری کامل ترین دموکراسی جهان

زیتون- شبکه خبری زی نیوز هند روز یکشنبه به نقل از «امرسینگ»سیاستمدار و از دوستان باچان افزود: «نارندرا مودی» در سال آینده پس از اتمام دوره ریاست جمهوری «پرناب موکرجی » رئیس جمهوری این کشور ، «آمیتا باچان »را برای این سمت نامزد می کند.

82020889-70626120
ایرنا خبر داد که روزنامه «تایمز او ایندیا» نیز به نقل از رهبر سابق حزب «ساماجوادی » نوشت:نخست وزیر این کشور قصد دارد «آمیتاباچان »بازیگر سرشناس بالیود را برای سمت رئیس جمهوری هند معرفی کند.
این بازیگر در واکنش به انتشار این اخبار گفت که من از این خبر خوشحالم اما درحد پذیرش چنین سمتی نیستم .
«آمیتاباچان »در سال ۱۹۸۴ نیز آرای لازم را در انتخابات کنگره بدست آورد اما پس از ۳ سال از سمتش استعفا داد.
تاکنون مقامات رسمی از جمله دفتر نخست وزیری این کشور تاکنون واکنشی نسبت به انتشار این اخبار نشان نداده اند.
این بازیگر ۷۰ ساله سینمای هند یازدهم اکتبر ۱۹۴۲ در «الله آباد»هند به دنیا آمد و از سال ۱۹۶۹ پا به عرصه سینما گذاشت .
انتخابات ریاست جمهوری در هند به صورت غیر مستقیم و توسط اعضای «راجیا سابها» ،«لوک سابها« و مجالس قانونگذاری ایالت ها به مدت پنج سال انتخاب می شود.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »