معصومه ابتکار: شرایط هوای خوزستان امسال بهتر می‌شود

زیتون- معصومه ابتکار، معاون محیط زیست دولت یازدهم خبر داد که بالاخره بعد از مصوبات شورای عالی آب برای اولین بار در تاریخ ایران حق آب زیست محیطی تالاب ها، که حداقل آب مورد نیاز تالاب های ایران هست، به دستگاه های مربوط ابلاغ شده است.

ابتکار برای نمونه به تالاب گاوخونی اشاره کرد و گفت:« بعد از ۱۰ سال، پارسال و امسال، بخش هایی از گاوخونی آبگیری شد و بعد از مدت ها ما توانستیم دایک های محدود کننده آب را در هورالعظیم باز کنیم و دریچه ها باز شد و الان حوزچه سوم هم آبگیری شده و بخش های زیادی از هورالعظیم الان سرسبز است و آبگیری شده و تخلفاتی که شرکت ها در آنجا انجام داده اند و برای اکتشاف نفت، آب را به روی تالاب بسته بودند، الان برطرف شده و آب دارد وارد بخش های مختلف تالاب می شود.»

او در بخش دیگری از مصاحبه اش با خبرآنلاین خبر از احیای کامل تالاب شادگان را نیز داد. در نتیجه، به گفته رییس سازمان محیط زیست کشور این اتفاق به معنای بهتر شدن هوای استان خوزستان است؛ هرچند که بخشی از کانون های گرد و غبار خوزستان در کشور عراق قرار دارد.

 

 

 

 

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »