سفر روحانی به اتریش به دلیل مسایل امنیتی به تعویق افتاد

زیتون- سخنگوی دفتر رییس جمهوری اتریش تأیید کرد که سفر حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به وین که قرار بود فردا انجام شود، به مدت نامعلومی به تعویق افتاده است.

سخنگو دفتر رییس جمهوری اتریش به بی بی سی فارسی گفت که علت به تعویق افتادن سفر «مسائل امنیتی» بوده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد. او گفت که سایر مسئولان و تجار ایرانی که از قبل وارد اتریش شده اند به کار خود ادامه می دهند و ملاقات ها و برنامه های خود را طبق قرارهای قبلی انجام می دهند.

سایت اطلاع رسانی دولت ایران هم نوشته است که «سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به اتریش با توافق طرفین و به منظور انجام هماهنگی های بیشتر، در زمان مناسب انجام خواهد شد.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

هفتهٔ گذشته با همین رسانهٔ زیتون که همیشه “خون ژینا” را همراه بوده، گفت‌و‌گویی داشتم ، و از مهم‌ترین گزارهٔ آن بسیار استقبال شد: «آقای خامنه‌ای ترسیده و غمگین است». بعضی از دوستان پیام دادند

ادامه »

جامعه‌ ایران شکل گیری یک جنبش انقلابی را تجربه می‌کند که نتیجه مطلوب آن گذار از جمهوری اسلامی با کمترین هزینه ممکن است. این

ادامه »

در آستانه سالگرد جنبش اعتراضی-‌انقلابی و البته مسالمت‌آمیز و خشونت‌پرهیز زن، زندگی، آزادی هستیم؛ جنبشی پر برکت و تحول‌آفرین که

ادامه »