خاطره حجتی کرمانی از ارتباط نزدیک مهدوی کنی و ناطق نوری با کروبی

زیتون- محمدجواد حجتی کرمانی می گوید که اعضای مجمع روحانیون مبارز رابطه بسیار نزدیکی با جامعه روحانیت مبارز داشتند و با وجود انشعاب مجمع از جامعه، شخصا شاهد رابطه خوب آقایان مهدوی کنی و ناطق نوری با آقای کروبی بودم.

او در گفت‌وگو با خبرآنلاین درباره نوع رابطه بزرگان جامعه روحانیت مبارز و مجمع روحانیون مبارز به ذکر دو خاطره پرداخت. خاطره اول در باره رابطه آقایان مهدوی کنی و کروبی است: «یادم می‌آید یک روز که آقای کروبی بستری بودند با یکی از دوستان برای عیادت ایشان می‌رفتیم که بین راه آقای مهدوی کنی را دیدیم که از عیادت آقای کروبی برمی‌گشت، یعنی با هم رابطه نزدیکی داشتند. یادم است که از مرحوم مهدوی کنی پرسیدم که چرا مرا به جامعه روحانیت دعوت نمی‌کنید؟ من روحانی نیستم یا مبارز نیستم؟ آقای مهدوی با همه لطف و صداقتش گفت که شما حق دارید. البته بعد از آن هم دعوت نشدم.»

خاطره دوم در مورد رابطه حجج السلام مهدی کروبی و ناطق نوری است:« یک مرتبه آقای ملکی، معاون آقای ولایتی مرا برای روضه به مسجد همت در تجریش دعوت کرده بود. من هم شرکت کردم. یادم نیست که آقای کروبی نشسته بود و آقای ناطق وارد شد یا برعکس اما وقتی به هم رسیدند با محبت زیادی یکدیگر را دربرگرفتند و بوسیدند و با مهر کنار هم نشستند. مردم نگاه می کردند و باورشان نمی شد که یکی از جامعه روحانیت مبارز و یکی از مجمع روحانیون مبارز، چطور اینگونه صمیمی در کنار هم نشسته‌اند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

۱– تفاوت نظر سیاسی افراد در یک تقسیم‌بندی کلان، یا در سطح راهبردها، بنیان‌ها و مبانی است یا در سطح رویکردها، روبناها و راهکارها. به بیان دیگر، در عالم واقع، دو نفر یا در مبانی

ادامه »

از منظر اکادمیک هیچ «فاکت ناب» یا «واقعیت بی‌واسطه» در تحلیل، فهم و تاویل رخدادها و انقلاب‌ها وجود ندارد. بلکه پیش‌فهم‌ها (Pre-understanding یا Presumption)

ادامه »

پانزده سال حصر ذره ای در اراده و استقامت محصوران خللی پدید نیاورد اما آنچه را لازم است مجدداً گوشزد

ادامه »