دست رد حیدر العبادی به سینه آمریکا

عراق وارد درگیری‌های آمریکا با ایران نمی‌شود

زیتون– حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، گفت این کشور در هیچ یک از درگیری‌های بین‌المللی و منطقه‌ای له یا علیه کشورهای دیگر وارد نخواهد شد.
حیدر العبادی در برنامه‌ای تلویزیونی و پس از نخستین مکالمه تلفنی خود با دونالد ترامپ٬ این موضوع را مطرح کرده است که در آن درباره تنش میان ایران و آمریکا نیز صحبت‌هایی شده بود.
کاخ سفید روز گذشته (جمعه) تایید کرد که دونالد ترامپ و حیدر عبادی در اولین تماس تلفنی خود از زمان در اختیار گرفتن پست ریاست جمهوری «درباره تهدید ایران در منطقه با هم صحبت کرده‌اند.»
دفتر نخست وزیری عراق متنی از این مکالمه تلفنی را بدون اشاره به ایران، منتشر کرد. در این متن آمده است که رهبران دو کشور در این تماس تلفنی درباره روابط فیمابین و راه‌های توسعه آن با هم مذاکره کردند. این بیانیه تایید کرده که در مکالمه تلفنی صورت گرفته، رییس جمهوری آمریکا با تاکید بر این که عراق از متحدان این کشوراست بر همکاری بین آمریکا و عراق برای مقابله با تروریسم تاکید کرد.
طرفین در این مکالمه تلفنی همچنین بر ضرورت مقابله با گروه دولت اسلامی (داعش) تاکید کرده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

دست رد حیدر العبادی به سینه آمریکا

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد ربطی به محتوای نامه‌های ایشان ندارد. اینکه ایشان، یا هرکس دیگری،

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده و طرفین قرار گذاشته‌اند

ادامه »

«یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است؟ ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری» نیک میدانم کثیری از هموطنان

ادامه »