آیت‌الله علی خامنه‌ای: قانون تمدید تحریم‌های ایران نقض برجام است

زیتون– آیت‌الله علی خامنه‌ای صبح امروز (چهارشنبه) گفت دولت آمریکا تاکنون چندین بار برجام را نقض کرده و اگر قانون تمدید تحریم‌های ایران اجرایی و عملیاتی شود «قطعا نقض برجام است» و ایران «حتما در مقابل آن واکنش نشان خواهد داد.»57390349
رهبر جمهوری اسلامی همچنین هشدار داد که توافق هسته‌ای نباید تبدیل به «وسیله‌ای برای فشار بر ملت و کشور ایران» شود.
آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با بسیجیان ضمن مهم توصیف کردن «بصیرت»‌گفت: «علت تاکید مکرر من بر بصیرت در قضایای سال ۸۸ که البته عده ای هم از این تhکید ناراحت شدند، به‌دلیل اهمیت این موضوع در تشخیص مسیر حق و باطل است.» به گفته او عده‌ای «در اوایل انقلاب اسلامی بسیار پرشور و انقلابی بودند»، اما در حال حاضر «در مقابل انقلاب قرار گرفته‌اند» و به دلیل «نداشتن عمق دینی، حرکت بر اساس احساسات و هم‌نشینی با زاویه‌داران با انقلاب» از جمهوری اسلامی فاصله گرفتند.
رهبر ایران در این دیدار گفت «جناحی نبودن بسیج» یکی از «نقاط قوت» آن است. به گفته او اگر در بسیج دوگانگی هم وجود داشته باشد، دو گانه‌ی «انقلابی» و «ضدانقلابی» است. به گفته او بسیج «رقیب قوه مجریه» نیست، بلکه «مکمل و امیدبخش» برای «جهت‌دهی صحیح» به دولت و «کمک در عرصه‌های عملی» است.
آیت الله خامنه‌ای در خصوص چگونگی استفاده از «نفوذ» برای ضربه زدن به بسیج، گفت که یکی از این روش‌ها، ایجاد «خطوط موازی و رقیب برای بسیج» است که «برخی هم اکنون در کشور به دنبال رقیب‌سازی برای بسیج هستند.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

«هدیه‌ای بی‌نظیر برای دشمنان آمریکا.» این تعبیری است که در توصیف انحلال «آژانس رسانه‌های جهانی آمریکا» (USAGM) توسط دولت ترامپ به کار رفته است؛ سازمانی که در اصل برای کشورهایی تأسیس شده بود که از

ادامه »

مصطفی مهرآیین، استاد جامعه‌شناسی، نامه‌هایی به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نوشته و پیشنهاداتی برای اصلاح امور به ایشان داده است. موضوع این نقد

ادامه »

دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان از سوی هر دو طرف مثبت و سازنده توصیف شده

ادامه »