محمد و سیامک نمازی به ۲۰ سال زندان محکوم شدند

زیتون- محمدباقر و سیامک نمازی، شهروندان ایرانی – آمریکایی، از سوی دادگاه انقلاب هرکدام به ۱۰ سال زندان محکوم شده‌اند. img_1298
خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضائیه، به نقل از «یک منبع آگاه» خبر داد که اتهام این دو تن «همکاری با دولت متخاصم آمریکا» است.
علاوه بر این دو تن، نزار ذکا، شهروند لبنانی، و دو متهم دیگر، به نامهای فرهاد عبدصالح و کامران قادری، با اتهام مشابهی به ده سال زندان محکوم شدند.
سیامک نمازی مدیر پیشین ایرانی- آمریکایی بخش برنامه‌ریزی‌های استراتژیک کمپانی نفتی کرسنت، مهرماه پارسال و در جریان سفرش به ایران بازداشت شد. چهار ماه بعد، پدر او، محمدباقر نمازی برای پیگیری وضعیت فرزندش به ایران سفر کرد، اما او نیز بازداشت و روانه زندان اوین شد. دادگاه این دو شهروند ایرانی-آمریکایی دو هفته پیش به ریاست قاضی صلواتی در شعبه ۱۶ دادگاه انقلاب برگزار شده بود.
محمدباقر نمازی پیش از بازنشستگی با یونسف همکاری می کرد. او ۸۰ ساله است و به گفته خانواده‌اش ناراحتی قلبی دارد و نیاز است که تحت مراقبت‌های پزشکی باشد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »