مرگ ۴۰۲۰ ایرانی بر اثر خودکشی در سال گذشته

زیتون- رییس اورژانس اجتماعی کشور اعلام کرد که سال گذشته تعداد خودکشی‌های منجر به مرگ ۴۰۲۰ مورد بود. این آمار بر اساس تحقیقات سازمان بهداشت جهانی اعلام شده است. به گفته حسین اسدبیگی سنین ۱۵ تا ۲۵ سال بیشترین آمار خودکشی منجر به فوت در ایران را به خود اختصاص داده‌اند. براساس این گزارش رتبه ایران در زمینه خودکشی ۱۰۸ است. 1613983_849
اسد بیگی به ایلنا گفت: «بر اساس این گزارش تعداد خودکشی‌های منجر به مرگ در ایران طی سال‌های ۹۲ و ۹۳، ۴ هزار و ۶۹ نفر و در سال‌ ۹۴، ۴ هزار و ۲۰ بوده است.»
در جدیدترین گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۲، نسبت خودکشی منجر به فوت در مردان ۷ به ۱۰۰ هزار نفر بوده که در مجموع ۲ هزار و ۷۰۰ مرد خودکشی منجر به مرگ داشته‌اند که این میزان در میان زنان ۳.۶ به ۱۰۰ هزار نفر یعنی هزار و ۳۶۹ نفر بوده است.
رییس اورژانس اجتماعی کشور با بیان اینکه میانگین خودکشی در جهان با جمعیت بیش از ۷ میلیارد نفر ۱۴ به ۱۰۰هزار نفر بوده است، توضیح داد که کشورهای کره جنوبی، گویانا، لیتوانی، سریلانکا، سوری نامی، مجارستان، قزاقستان، ژاپن، بیلاروسی و هند به ترتیب رتبه‌ها اول تا دهم خودکشی منجر به مرگ را در سال ۲۰۱۲ به خود اختصاص داده‌اند.
اسد بیگی در تحلیل آمار خودکشی در ایران توضیح داد که استان‌های غربی کشور شامل ایلام، کرمانشاه، لرستان و همدان به نسبت جمعیت خود بیشترین آمار خودکشی منجر به فوت را داشته‌اند. به گفته او قرص برنج یکی از اصلی ترین ابزار خودکشی ایرانیان است. ۵۰۰ نفر در استان‌های گیلان، مازندران و تهران با استفاده از قرص برنج خود را کشته اند. حلق‌آویز کردن و مسمومیت ناشی از سموم و داروها نیز بعد از قرص برنج بیشترین علت مرگ‌های ناشی از خودکشی بوده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

سالهاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، از یک ابربحران رنج می‌برد، ابربحرانی که از دل بحران‌های فراوان در عرصه‌های گوناگون برآمده است. این ابربحران، عدم مشروعیت نظام سیاسی

ادامه »

انسان ها را از منظر نسبت آنها با دردها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عموماً به چهار دسته می‌توان تقسیم کرد: ۱. وجدان‌های بیدار اجتماعی ۲.

ادامه »

چند سال قبل به مناسبتی در نوشته ای برای «جمهوری اسلامی» از عنوان «جمهوری مرگ» استفاده کرده بودم و حال

ادامه »