مواد مخدر چهارمین عامل مرگ در ایران

زیتون- مصرف موادمخدر چهارمین عامل مرگ و میر در ایران است. براساس آمار روزانه ۱۰ نفر در ایران به دلیل مصرف مواد مخدر جان خود را از دست می‌دهند. pcb8ae58edf0e98a65889fefa4a2f923b1_634142_orig
تسنیم به نقل از علی مویدی، قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، نوشت: «در جدول آمار مرگ و میر ایرانیان، مصرف موادمخدر پس از تصادفات رانندگی، سکته‌های قلبی و سوختگی‌ها به شمار می‌رود.»
به گفته مویدی در سال‌های اخیر به طور میانگین روزانه حداقل ۱۰ نفر به علت ناخالصی‌های موجود در مواد مخدر و سومصرف آن، جان خود را از دست داده‌اند.
به گفته مویدی براساس شاخص سال ۱۳۸۳ هر سال «۱۰ هزار میلیارد» تومان «هزینه و خسارت»، بدون محاسبه خسارت‌های معنوی، برای مبارزه با موادمخدر صرف می‌شود، چرا که «اعتیاد با ایجاد اختلال در سیستم اقتصادی کشور و درگیر شدن سرمایه‌های داخلی در معاملات غیرقانونی ناشی از خرید و فروش موادمخدر، سبب بروز مشکلات دیگر از جمله ریزش منابع انسانی شده است.»

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

تهاجم نظامی اسرائیل به ایران وارد هفتمین روز خود شده و تحولات به‌سرعتی پیش می‌روند که تصورش دشوار بود. در واکنش به تهدید دونالد ترامپ برای ترور، علی خامنه‌ای با نمایش ذوالفقار خود در شبکه

ادامه »

  آفتابی، اختری، ماهی نمی‌پرسد نشانم.» «کِی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد؟» این سطور را با اندوه و نگرانی بسیار در حالی

ادامه »

بی‌تردید، نتانیاهو کذّاب و فریب‌کار و دغل‌کاری توانا و بزرگ است، اما باید انصاف داد که او به همان اندازه

ادامه »