سفر پنج عضو فراکسیون امید به برزیل

زیتون- پنج نماینده مجلس عضو فراکسیون امید، همراه با کاروان پارالمپیک ایران به برزیل سفر کرده‌اند. محمدرضا تابش (عضو فراکسیون ورزش)، غلام‌رضا تاج‌گردون (کمیسیون برنامه و بودجه)، طیبه سیاوشی (کمیسیون فرهنگی)، فاطمه ذوالقدر (کمیسیون فرهنگی)، غلام‌علی جعفرزاده (کمیسیون برنامه و بودجه) نمایندگانی هستند که در تعطیلات مجلس، به ریودوژانیرو سفر کرده‌اند. 1845670_767
محمود صادقی، نماینده مجلس و از اعضای فراکسیون امید، به آفتاب یزد گفت هزینه این سفر از سوی «کمیته ملی پارالمپیک» تامین و نمایندگان با قرعه‌کشی انتخاب شده‌اند.
پیش از این اعلام شده بود که برخی از مربیان و همراهان تیم‌های ملی در مسابقه‌های المپیک، به دلیل کمبود بودجه نتوانسته‌اند در رقابت‌ها حاضر باشند. از جمله می‌توان به مربی تیم پینگ‌پنگ زنان اشاره کرد که در نهایت پس از چند روز به محل مسابقه‌ها رسید.
صادقی با اشاره به این‌که «خارج رفتن ولعی است که در نمایندگان وجود دارد»، گفت: «به نظر من اعزام این تعداد نماینده که عملا سفرشان جنبه تشریفاتی و تفریحی دارد، چندان با محدودیت‌های مالی که دولت با آن روبه رو است، سازگار و موجه نیست.»
در زمان برگزاری جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ در برزیل، خبری منتشر شد که حمید رسایی – نماینده وقت مجلس – قصد سفر به برزیل و همراهی تیم ملی را دارد. این سفر در نهایت به دلیل شدت گرفتن اعتراض‌ها به رسایی انجام نشد.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اندیشمند حوزه علوم دینی، خانم صدیقه وسمقی، در یادداشت خود تحت عنوان “نه به ابتذال سرکوب‌گری” منتشر شده در سایت زیتون در ۴ خرداد ۱۴۰۲ می‌نویسد: “سال‌هاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی،

ادامه »

سالهاست که کشور ما در رأس بحران‌های فزاینده‌ی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، از یک ابربحران رنج می‌برد، ابربحرانی که از دل بحران‌های فراوان

ادامه »

انسان ها را از منظر نسبت آنها با دردها و مسئولیت‌پذیری اجتماعی عموماً به چهار دسته می‌توان تقسیم کرد: ۱.

ادامه »