نقاط قوت کشور به روایت رهبری

اهدای مدال های ۷۰ نفر از نخبگان دانشگاه شریف به رهبری

زیتون– طی مراسمی مدال های ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به آیت الله خامنه ای هدیه شد.
سیدمرتضی حسنی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شریف به خبرگزاری مهر گفت: «تعداد ۷۰ نفر از دانشجویان انقلابی و بسیجی دانشگاه صنعتی شریف امروز در مراسمی مدال های خود را که از طریق المپیادهای علمی کسب کرده اند به مقام معظم رهبری اهدا کردند.»
در این مراسم مدال های دانشجویان شریف با واسطه حجت الاسلام رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی، به رهبر جمهوری اسلامی اهدا شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد که دانشجویان این دانشگاه با این اقدام خود قصد دارند اعلام کنند که در «مسیر انقلاب و پیشبرد اهداف انقلاب تلاش می کنند.»
روز گذشته فایل ویدئویی توسط سایت رسمی آیت الله خامنه ای منتشر شد که رهبر جمهوری اسلامی در آن «اهدای مدال های جوانان به خودش را در خط انقلاب بودن جوانان» دانست. او در ادامه این رفتار مدال آوران را از «جمله نقاط قوت کشور خواند.»

video_2016-08-21_12-38-04

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

نقاط قوت کشور به روایت رهبری

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »