اعدام شش نفر در زندان مرکزی ارومیه

زیتون– محمد عبدالهی، از فعالان سیاسی کرد به همراه پنج زندانی متهم به جرایم مرتبط با مواد مخدر بامداد سه شنبه در زندان مرکزی اورمیه به دار آویخته شده اند.
تلاش‌های وکیل محمد عبدالهی تا آخرین لحظات برای توقف اجرای حکم موکلش که آنرا «غیرعادلانه» می خواند، جواب نداد. وکیل محمد عبداللهی در گفتگو با هرانا تاکید داشت که پرونده موکلش و همچنین روند قضایی منجر به صدور حکم اعدام برای عبداللهی «پر ایراد بود.» 14649
اسامی پنج فرد دیگری که امروز اعدام شدند کامران پورفت، اهل پیرانشهر، توحید پورمهدی اهل ارومیه، امیر عزیزی جهانگیر رضوی زاده اهل ارومیه و جبرئیل کنعانی، اهل ارومیه، اعلام کرده است.
یکی از اقوام محمد عبداللهی ضمن تایید خبر اعدام این شش نفر به صدای آمریکا گفته است، محمد عبداللهی به همراه پنج متهم به جرایم مرتبط با مواد مخدر دوشنبه شب به قرنطینه زندان منتقل شد و بامداد سه شنبه اعدام شدند.
محمد عبداللهی در سال ۱۳۸۹ بازداشت شد. وی در جریان بازداشت، با شلیک گلوله ماموران، ‌ از ناحیه پا زخمی می‌شود. اما این شهروند اهل مهاباد با‌‌ همان وضعیت به سلول‌های انفرادی بازداشتگاه اداره اطلاعات ارومیه انتقال یافته و مورد بازجویی قرار می‌گیرد.
او در جریان بازجویی و رسیدگی به اتهاماتش از حق داشتن وکیل محروم بوده است و تا پیش از سال ۹۲، ۹ بار در دادگاه حاضر شده است.
در دهمین جلسه رسیدگی به اتهاماتش در تیرماه سال ۹۲ که در شعبه یک دادگاه انقلاب شهرستان مهاباد برگزار شد، به محاربه از طریق عضویت در حزب کومله و تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی متهم شد.
در حالی حکم اعدام محمد عبداللهی اجرا شده است که هفته گذشته مقامات قوه قضاییه ایران از اعدام ۲۰ نفر از اعضای گروه «توحید و جهاد»در زندان رجایی شهر کرج خبر دادند.
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز در بیانیه ای اعدام این زندانیان اهل سنت را یک «بی‌عدالتی بزرگ» خوانده و نسبت به برخورداری این افراد از محاکمه‌ای عادلانه ابراز تردید کرده بود

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

«زندان در زندان»، رنجنامۀ خانم فائزه هاشمی عزیز که در زندان اوین نوشته شده را خواندم و سخت غمگین شدم. فعالیت های سیاسی و مدنیِ فائزه خانم را از دهۀ هفتاد شمسی رصد کرده و

ادامه »

 اخیرا در شماره ۵۵۹ هفته‌نامه تجارت فردا، مطلبی به قلم محمد طاهری، سردبیر این هفته‌نامه و سایر نویسندگان نوشته شده است با عنوان افسون

ادامه »

اگر روند تحولات سیاسی کشور را در شش ماه گذشته (از ابتدای اسفند ۴۰۲ تا اول شهریور ۴۰۳) بررسی کنیم،

ادامه »