جشن حافظ پای وزیر ارشاد را به دهم مجلس باز کرد

زیتون- برگزاری شانزدهمین دوره از جشن حافظ، وزیر ارشاد را به مجلس کشاند.

احد آزادی‌خواه از بررسی موضوع دعوت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کمیسیون فرهنگی برای پاسخگویی درباره برگزاری «جشن هنجارشکنانه حافظ» خبر داد. 269831_104
جشن امسال در تالار وحدت برگزار شد. پوشش برخی از شرکت کنندگان زن این جشن اعتراضاتی را برانگیخت.

جشن حافظ دارای سابقه ۱۶ سال است که توسط علی معلم و نشریه سینمایی دنیای تصویر برگزار می شود و   هر سال طی مراسمی از برترین های حوزه سینما و تلویزیون تقدیر می  شود.
احد آزادی‌خواه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سوال تسنیم، درباره واکنش کمیسیون متبوعش به جشن حاشیه‌ساز حافظ، گفت که قاعده کلی کمیسیون فرهنگی مجلس این است که در مقابل این‌گونه اقدامات که با آموزه‌‌های اسلامی در تناقض است و گسترش ناهنجاری و ولنگاری فرهنگی‌ را به دنبال دارد، برخود جدی انجام دهد.
به گفته وی اینگونه هنجارشکنی‌ها در حوزه فرهنگی نمره منفی را برای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی دارد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد که قطعاً پس از اولین جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس در روزهای آینده، موضوع دعوت علی جنتی وزیر ارشاد را برای توضیح درباره اقدامات هنجارشکنانه جشن حافظ بررسی می‌کنند.
آزادی‌خواه با بیان اینکه «تجربه گذشته نشان می‌دهد که مسئولان وزارت ارشاد توجه چندانی به مقابله با ولنگاری فرهنگی ندارند»، افزود این اتفاق تاسف‌برانگیز که دور از انتظار هم نبود، موجب ناراحتی خانواده‌های معظم شهدا و دلسوزان نظام شده است.
هفته نامه توقیف شده یالثارات نیز پیشتر خانواده بازیگران زن شرکت کرده در این جشن را «دیوث» خوانده بود.

 

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »