تکمیلی: تیرانداز خودکشی کرد، اوضاع به حالت عادی برگشت

تیراندازی در مونیخ چند کشته به جا گذاشت

زیتون- پلیس آلمان از وقوع تیراندازی در یک مرکز خرید در شهر مونیخ و کشته شدن چند نفر در این حادثه خبر داده است.
پلیس ایالت باواریا می‌گوید ممکن است حمله مونیخ انگیزه‌های تروریستی داشته باشد.
یک شبکه تلویزیونی آلمان شمار کشته‌ها را تا کنون  نه نفر گزارش کرده است. بی بی سی فارسی نیز گزارش‌ داد که تعداد زیادی از شهروندان مونیخ در این حادثه زخمی شده‌اند. AE0384CB-1507-4260-A1C9-F3FAC07C3D9A_w987_r1_s
سخنگوی پلیس اعلام کرده است که شاهدان عینی سه مهاجم را با تفنگ دیده‌اند. پلیس مونیخ می‌گوید هنوز روشن نیست که مهاجم یا مهاجمان کجا هستند.
این تیراندازی در مرکز خرید المپیا در دهکده المپیک مونیخ در شمال غرب این شهر رخ داده است.
کارکنان مرکز خرید المپیا همچنان در این محل محبوس هستند. یکی از کارکنان که نخواست نامش فاش شود تلفنی به رویترز گفته است: «تیراندازی زیادی صورت گرفت، نمی‌توانم بگویم چه مقدار، ولی خیلی زیاد بود.» وی افزوده است: «همه کسانی که بیرون از مرکز خرید بودند به درون آن هجوم آوردند و من تنها یک نفر را در طبقه همکف دیدم که به شدت زخمی شده بود که قطعا زنده نخواهد ماند.»
مسوولان امور حمل و نقل مونیخ گفته‌اند که حرکت شماری از اتوبوس‌ها، قطارها و خطوط تراموا را به حال تعلیق در آورده‌اند. فعالیت مترو نیز متوقف و ایستگاه مرکزی قطار مونیخ نیز از مردم تخلیه شده است.
پلیس به صورت گسترده در اطراف محل حادثه مستقر شده و در حال تخلیه مرکز خرید است و از مردم خواسته که با توجه به فراری بودن مهاجم یا مهاجمان از حضور در اماکن عمومی پرهیز کنند.
ویدیوهایی که از محل حادثه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، مردم را در حال فرار نشان می‌دهد.
گفته می‌شود که برخی از مونیخی‌ها در خانه‌هایشان را به روی غریبه‌هایی که در شهر سرگردان شده‌اند باز کرده‌‌اند.
تکمیلی زیتون: پلیس مونیخ اعلام کرد که تیرانداز یک جوان ۱۸ ساله با ملیت ایرانی-آلمانی بوده است که خودکشی کرده و پلیس جنازه او را یافته است. در این حادثه۱۰ نفر کشته و بیش از ۱۰ نفر هم زخمی شده اند. اوضاع شهر مونیخ و حمل و نقل این شهر به حالت عادی برگشت.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

تکمیلی: تیرانداز خودکشی کرد، اوضاع به حالت عادی برگشت

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »