قطع شبانه درختان در تهران

زیتون- در ساعات پایانی شب گذشته، مأموران شهرداری تهران در خیابان لارستان واقع در خیابان مطهری حاضر شده و اقدام به قطع چندین اصله درخت کردند. derakht
مسئولان شهرداری تهران در واکنش به اعتراضات شهروندان مبنی بر چرایی قطع درختان اعلام کردند که درختان پوسیده بوده و احتمال سقوط آنها و به خطر افتادن جان مردم وجود داشته است.
چندی است که در تهران به بهانه پوسیده بودن درختان و جلوگیری از سقوط آنها، مواردی از قطع درخت گزارش شده. در  حالی که به گزارش میزان در موارد بسیاری، کارشناسان محیط زیست نظر متفاوتی داشتند.
در شرایطی شب گذشته در خیابان لارستان اقدام به قطع درختان به بهانه پوسیدگی آنها شد که در محل قطع درختان، یک ساختمان در حال احداث وجود دارد و نمی‌توان قطع درختان مذکور را بی‌ارتباط با ساخت و سازهای اخیر در این محدوده دانست.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز” انتشار یافته، که به گمان ما واجد نکاتی غیر دقیق، نسنجیده،

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی و اخلاق را به

ادامه »

این روزها شاهد حمله بخشی از جریان چپ به نیروها و جریان‌های مختلف اپوزیسیون جمهوری اسلامی هستیم؛ جریانی که پس

ادامه »