شناسایی و بازداشت «ده عضو داعش» در مرزهای ایران

زیتون- فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی روز گذشته (دوشنبه) از شناسایی و بازداشت «ده عضو گروه داعش» در مرز‌های شرقی و غربی ایران طی چند ماه اخیر خبر داد. حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی ضمن اعلام این خبر که توسط«باشگاه خبرنگاران‌جوان» منتشر شد، گفت: «اکنون برخی از کشورهای همسایه به دلیل مشکلات داخلی و کم‌ثباتی نتوانسته‌اند در مرزها محافظت کاملی داشته باشند؛ ما در سطح ملی، منطقه‌ای و مرزبانی با مرزبانان کشور مقابل، تفاهماتی را جهت رفع ناامنی‌ها انجام خواهیم داد.»

AEAE4FDC-ADD2-427F-AF4D-DE92A5302ADC_w640_r1_s

در آذرماه امسال نیز کمال هادیانفر، رییس پلیس فتای ایران از بازداشت ۵۳ نفر خبر داده بود که به گفته او «حامی تفکر داعش» بودند و عمده این افراد در استان‌های مرزی» ایران حضور داشتند. رئیس پلیس فتا، در آن زمان از «شناسایی ۲۸۵ سایت و پروفایل حامی این گروه» خبر داده بود.

به گزارش «زیتون» طی ماه‌های گذشته و به‌ویژه پس از حملات مرگبار پاریس، گزارش‌هایی از تهدید ایران از سوی گروه حکومت اسلامی منتشر شده است. در عین حال حضور یگان ویژه پلیس در سطح خیابان‌های مرکزی شهر تهران نیز افزایش پیدا کرد.

در همین رابطه آبان‌ماه امسال نیز فرمانده سپاه «نبی اکرم» استان کرمانشاه اعلام کرده بود که «تیم‌های بسیاری» از گروه «حکومت اسلامی»، «از دو سال پیش تاکنون در این استان مشغول فعالیت بودند» و «توسط سپاه و وزارت اطلاعات دستگیر شده‌اند».

علی یونسی، دستیار رئیس‌جمهوری ایران در امور اقوام و اقلیت‌های دینی، پیشتر در پاسخ به سوالی در خصوص وجود هوادارن داعش در ایران، گفته بود که در ایران جریانی همسو با گروه موسوم به «حکومت اسلامی» وجود ندارد و «اگر کسی به صورت فردی پیدا شود، قطعا مورد سرزنش اهل سنت است».

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

صداهای قومیت‌گرایانه در ماه‌های اخیر بیشتر از همیشه شنیده می‌شود؛ صداهایی که رسانه‌ها و سیاست‌های معینی آن را بازتاب می‌دهند و طنین اغراق‌آمیزی به آن بخشیده‌اند. اندیشه‌های قومیت‌گرا که خود را از نظر سیاسی در

ادامه »

«برادران لیلا» در حالی مجوز پخش در سینماهای داخل کشور را نگرفت که شش ماه از قیام زن ،زندگی آزادی در ایران می‌گذرد. این فیلم

ادامه »

شریعت همچون شریعه (آبشخور رودخانه) صفا و خلوص خود سرچشمه را در بستر تاریخ با رنگ و رسوبات آداب و

ادامه »