۴۰ سینماگر و ۵۳ روزنامه‌نگار از آغاز اعتراض‌ها دستگیر شده‌اند 

زیتون – عضو کمیته پیگیری وضعیت هنرمندان بازداشتی از دستگیری ۴۰ نفر از سینماگران در جریان اعتراض‌های جاری خبر داد. به گفته مهدی کوهیان بسیاری از این افراد چهره‌های گمنامی هستند که هنوز اسامی‌شان اعلام نشده است.

وی همچنین از احضار و اعمال محدودیت برای ۱۵۰ نفر از سینماگران خبرداد و گفت:«ما لیستی ۱۵۰ نفره متشکل از افرادی داریم که در طول وقایع اخیر احضار شدند، بازداشت شدند، تفهیم اتهام شدند، ممنوع الخروج شدند و یا به شکل‌های مختلف توسط نهادهای مربوطه احضار و با محدودیت‌هایی مواجه شدند.»

در همین حال، رسانه شهرِما اسامی ۵۳ روزنامه‌نگار که از ابتدای اعتراض‌ها بازداشت شده‌اند را منتشر کرد.

به گزارش این دیده‌بان مدیریت شهری برخی از این افراد کماکان در بند هستند و برخی دیگر به قید وثیقه آزاد و در انتظار محاکمه خود هستند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

در دوران گذار از اقتدارگرایی به دموکراسی، بخصوص در جوامعی که به علل تاریخی، سیاسی، فرهنگی و یا خشونت سازمان‌یافته، کثرت‌گرایی و چندصداییِ شکل‌گرفته ممکن است به تفرقه و واگرایی میان مخالفان منتهی گردد، تفکر

ادامه »

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان ” انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر” به قلم محمد عثمانی در سایت ” ایران امروز”

ادامه »

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است که معرفت‌شناسی، فلسفه ذهن، روانشناسی

ادامه »