سازمان حقوق بشر ایران: دست‌کم ۴۴۸ شهروند از جمله ۶۰ کودک در اعتراض‌ها کشته شده‌اند 

زیتون – سازمان حقوق بشر ایران سه‌شنبه هشتم آذر از کشته‌‍شدن دست‌کم ۴۴۸ شهروند، از جمله ۶۰ کودک، در جریان اعتراض‌های جاری خبر داد.

به گزارش این نهاد «آمار، حداقلی است و تنها مواردی را شامل می‌شود که سازمان حقوق بشر ایران اسنادی مانند گواهی فوت یا شهادت کادر درمان را ثبت کرده یا دو منبع مستقل، خبر را تایید کرده باشند.»

این سازمان در رشته توییتی با اشاره به «پنهانکاری و روایت دروغ» جمهوری اسلامی برای «لاپوشانی این جنایات» خواستار «اطلاع‌رسانی و مستندسازی موارد نقض حقوق‌بشر و ‌جنایات حکومت توسط شهروندان در داخل ایران» شد.

به گزارش این نهاد حقوق بشری تنها طی هفته گذشته، دست‌کم ۱۶ نفر در ایران به دست ماموران سرکوبگر کشته شدند که ۱۲ تن از آن‌ها  در مناطق کردنشین بوده‌اند.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »