علی دایی از تهدیدهای «بی‌شمار» علیه خود و خانواده‌اش خبر داد؛ «با این عوام‌فریبی‌ها و تهدیدها به کجا می‌رسید»

زیتون – علی دایی بامداد دوشنبه ۷ آذر از تهدیدهای «بی‌شمار» علیه خود و خانوده‌اش خبرداد.

اسطوره فوتبال ایران در پستی اینستاگرامی تهدید کنندگان را «برخی نهادها، رسانه‌ها و افراد ناشناس» معرفی کرد که «خودشان پروفسور، فیلسوف و جامعه‌شناس می‌دانند.»

علی دایی درادامه به استفاده این افراد از نقل‌قول‌های «نادرست» از «برخی بزرگان از جمله آیت الله بهجت» اشاره کرد و نوشت:«به من توصیه کرده‌اند در فضای مجازی نباشم. نمی‌دانم این حرف از کجا آمده است… با این عوام‌فریبی‌ها و تهدیدها به کجا می‌رسید؟؟»

کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال این پست را با «به امید آزادی بی‌قید و شرط زندانیان این‌روزها» آغاز کرده است.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »