یک تکاور کلاه سبز ارتش ایران در سوریه کشته شد

13950123000619_PhotoLزیتون-ستوان دوم محسن قطاسلو از تکاوران تیپ ۶۵ نوهد ارتش جمهوری اسلامی ایران معروف به کلاه سبزها روز گذشته در ماموریت مستشاری در استان حلب سوریه به‌عنوان نخستین نیروی اعزامی از ارتش کشته شد.

خبرگزاری فارس با انتشار عکس قطاسلو نوشته است که وی جزو نخستین نیروهایی بود که توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) عازم سوریه شده بود.

این برای نخستین بار بعد از انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ است که ارتش ایران در عملیات فرامرزی مشارکت می‌کند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش امروز درباره حضور تیپ ۶۵ نوهد در سوریه گفت : هر جا صلاح باشد انجام وظیفه کنیم، با قدرت وارد می‌شویم و به‌شایستگی انجام وظیفه می‌کنیم. مأموریت‌های مستشاری از جمله این اقدامات است.

وی در ادامه اظهار داشت: حضور مستشاری ارتش در سوریه با توجه به این مسئله است که با فضای جدید از جنگ‌های نیابتی در سوریه روبه‌رو هستیم. وظیفه میدانی داریم که این تهدیدات را شناسایی کنیم و لذا تعدادی از کارکنان نزاجا را اعزام کردیم تا این فضا را درک کنند، اما حضور نیروی زمینی به‌عنوان یک یگان سندیت ندارد و یگانی آنجا نداریم.

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

مدتی است هر رسانه‌ای را که باز می‌کنید، سعید لیلاز را می‌بینید که با لحنی آمرانه از «اجتناب‌ناپذیر بودن جنگ» سخن می‌گوید و منتقدان را با این عبارت خطاب می‌کند که اگر جرأت دفاع از

ادامه »

درک اندیشه‌ی محمد حنیف‌نژاد بدون قرار دادن آن در بستر تاریخی شکل‌گیری بحران‌های ساختاری جامعه ایران ممکن نیست. او در دوره‌ای ظهور می‌کند که

ادامه »

مسئله دین‌ستیزی، به معنای مبارزه با دین، که اغلب علل اجتماعی دارد تا دلایل معرفت‌شناسانه و فلسفی، یکی از مسائل

ادامه »