Categories: خبرها

خداحافظی تهران با نجفی

زیتون– محمدعلی نجفی شهردار تهران، بعد از هفت ماه اداره شهر، استعفای کتبی خود را به شورای شهر داد.

شورای شهر تهران که امروز، ۲۳ اسفند برای بررسی این استعفا جلسه اضطراری و غیرعلنی داشت، اعلام کرد که در اولین جلسه رسمی سال ۱۳۹۷ در فروردین ماه نظر خود را اعلام خواهد کرد.

محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران، بعد از جلسه اضطراری امروز گفته است که تا جلسه بعدی شورای شهر در سال جدید خورشیدی، محمدعلی نجفی همچنان شهردار تهران خواهد بود. او همچنین احتمال نامزدی خودش را برای شهردای تهران تکذیب کرد.

از شب گذشته رسانه‌های گوناگون حتی صدا و سیما خبر از استعفای شهردار تهران دادند اما او صبح امروز این خبر را تکذیب کرد.

برخی از گمانه‌زنی‌ها مبنی بر این بود که در پی استیضاح احتمالی حجتی قرار است او به عنوان شهردار جدید تهران معرفی شود.

صبح امروز نیز خبرگزاری صدا و سیما به نقل از «یک منبع آگاه» خبر داد که «نجفی استعفا داده است و تا دقایقی دیگر جلسه فوق العاده اعضای شورای شهربرگزار می‌شود.

نجفی اما صبح امروز در گفت‌وگو با برنا این خبر را تکذیب کرد.

اعضای شورای شهر نیز در حساب‌های کاربری توییتر خود استعفای شهرداری را تکذیب کرده بودند. تنها رحمت‌الله حافظی٬ از اعضای شورای شهر سابق بود که در مورد استعفای شهردار فعلی نوشت: «مدیر منصوب شهردار سابق مراسم رقص در برج میلاد را تدارک می بیند، #شهردار فعلی به دادستانی احضار می شود سپس با وثیقه آزاد می شود نهایتا استعفا می دهد. با این رفتارها و چنین عملکردی نیازی به ستون پنجم دشمن نداریم، خودمان تیشه به ریشه ها خواهیم زد.»

۱۹ اسفندماه امسال عباس جعفری دولت‌آبادی٬ دادستان عمومی و انقلاب تهران خبر از احضار و تحقیق از شهردار به دلیل برگزاری مراسم روز زن در برج میلاد داد.

به گزارش میزان پیش از این دادستان تهران در خصوص اقدامات دادسرا نسبت به «ساختارشکنی در مراسم روز زن در برج میلاد تهران» خبر از تشکیل پرونده در دادسرای تهران برای شهردار و دیگر عوامل داده بود.

به گفته دولت آبادی پس از نامه دادستان کل کشور و گزارش سرپرست دادسرای ارشاد، در این زمینه شهردار و دیگر عوامل این مراسم احضار شدند و حسب گزارش واصله، در روز جاری از شهردار تهران تحقیق به عمل آمده است.

محمد علیخانی، رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در کانال تلگرام خود نوشته که «بیماری جدید» محمدعلی نجفی علت استعفای او بوده است.

او گفته است که این دلیل [بیماری] برای اعضای شورای شهر محرز شد که البته نمی‌توان تاثیر فشارهای سیاسی را هم کتمان کرد.

به گزارش ایرنا، محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا استعفای شهردار تهران به دلیل فشارهای سیاسی و بیرونی است، تاکید کرد: برخی از اعضای شورا این نظر را داشتند اما تعدادی از اعضای شورا که با پزشک معالج نجفی در ارتباط هستند موضوع بیماری شهردار را تایید می‌کنند. بیماری نجفی به دلیل استرس‌های زیاد، بروز کرده است.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026