Categories: خبرها

وزیر اطلاعات: مدیران کانال‌های تلگرامی باید آزاد شوند

زیتون– محمود علوی، وزیر اطلاعات، گفت دولت مخالف دستگیری مدیران کانال‌های تلگرامی است.
علوی امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران خبر داد که دولت حسن روحانی «معتقد است باید این مساله به صورت مسالمت‌آمیز حل شود» و «مدیران کانال‌های تلگرامی آزاد شوند.»
بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید مجلس نیز امروز به ایسنا گفت که جمعی از نمایندگان به دنبال طرح سوال از چهار وزیر درباره بازداشت برخی فعالان رسانه‌ای هستند.
به گفته پارسایی بعد از بازداشت ۱۲مدیر کانال‌های تلگرامی و همچنین برخی فعالان رسانه‌ای، اعضای فراکسیون امید در نامه‌ای به رییس جمهوری اعلام کردند که اگر وضعیت این افراد مشخص نشود، از وزرای مربوطه سوال خواهند کرد.
سخنگوی فراکسیون امید گفت که اعضای این فراکسیون خواستار ارئه توضیح درباره دلیل بازداشت این افراد، چگونگی و دلیل دستگیری، جرم‌ آنها شده است. او همچنین تاکید کرد که شبهاتی درباره زمان بازداشت این افراد در آستانه تعطیلات نوروز وجود دارد.
پیش از این پنج نماینده مجلس در تذکری به وزیر اطلاعات خواستار توضیح او درباره بازداشت این افراد شده بودند.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

29 آگوست 2026

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

29 آگوست 2026

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

29 آگوست 2026

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

29 آگوست 2026

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

29 آگوست 2026

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

29 آگوست 2026