Categories: خبرها

عقب نشینی استاندار خراسان جنوبی؛ عذرخواهی می‌کنم

زیتون– علی اکبر پرویزی، استاندار خراسان جنوبی، صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت چنانچه سخنانش باعث «رنجش مردم متدین» شده، «عذرخواهی» می‌کند.
به گزارش ایسنا، پرویزی در دیدار با خبرنگاران گفت که «صداقت و شهامت عذرخواهی« را دارد و قصد «توهین به فرهنگ و آداب مردم منطقه» را نداشته است.
استاندارخراسان جنوبی افزوده که با تجمع حامیان دولت در استان مخالف است و اجازه اردوکشی به کسی را نداده و نخواهد داد.
چند روز گذشته گروهی از روحانیون خراسان جنوبی در اعتراض به برکنار نشدن استاندار تحصن کردند. ائمه جمعه نیز از اقامه نماز خودداری کردند. نماینده ولی فقیه در این استان نیز از روحانیون متحصن حمایت کرده بود. خبرگزاری فارس نیز روزگذشته خبر از حمایت آیت الله وحید خراسانی از روحانیون معترض خراسان جنوبی داده بود.
اعتراض آنان به سخنان استاندار خراسان جنوبی در مورد «رقص سنتی زنان و مردان» در این استان بود. علی اکبر پرویزی گفته بود «در خراسان شمالی مراسم سنتی برگزار می شود، زنان می‌رقصند، مردان می‌رقصند و خیلی به اسلام و مسلمین لطمه وارد نمی‌شود.» روحانیون در خراسان سخنان استاندار را ضد دین خوانده و دست به تحصن زده‌اند.

Recent Posts

اعتبار فرآیندی محاکم؛ پاشنه آشیل انسجام داخلی و دیپلماسی بین‌المللی

  مقدمه: گسست میان نص قانون و وجدان جمعییکی از بنیادی‌ترین کارکردهای نظام حقوقی در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

قدرت، دریا و ایران؛ کالبدشکافی یک روایت ژئوپلیتیک

نوشتاری با عنوان «تأملی بر فرصت نهفته در آینده ایران؛ برخاستن از خاکستر بحران‌ها در…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

تجربه دینی و بحران درک واقعیت در جهان مدرن

تجربه دینی چیست؟ در ترازوی نقد ۱ —طرح مسئله پرسش از ماهیت آگاهی، جایگاه انسان…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

نقدی بر «انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر»

اخیرا مقاله‌ ای در چهار بخش با عنوان " انحطاط روشنفکری دینی در ایران معاصر"…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

فلسفه‌ی اخلاقِ باور در سیاست

یکی از شاخه‌های بسیار مهم فلسفه، اخلاق باور نام دارد. اخلاق باور، حیطه‌ی فکری است…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵

یادمانده‌هایی از آشنایی با زنده یاد ابراهیم یزدی

  به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت دکتر ابراهیم یزدی دقیقا به یاد ندارم که از…

۰۷ شهریور ۱۴۰۵