روایت علی مطهری از جلسه نمایندگان با محمد خاتمی

زیتون– پنجاه تن از نماینده‌های مجلس روز دوشنبه، نهم اسفند، به بهانه سال‌گرد انتخابات مجلس دهم، با محمد خاتمی،‌ رییس‌جمهوری اسبق ایران، دیدار کردند.
علی مطهری نایب رییس مجلس، خبر داد که در این دیدار «چند نفر از جمله بنده صحبت کردند.» به گفت مطهری او آخرین بار اسفندماه سال ۱۳۸۷ با خاتمی دیدار کرده بود: «آن زمان من طرحی درباره آن انتخابات داشتم و آن این بود که همه اعم از اصول‌گرا و اصلاح‌طلب روی آقای ولایتی توافق کنند؛ چون ادامه مدیریت آقای احمدی‌نژاد را به صلاح کشور نمی‌دانستم.»
مطهری با اشاره به این‌که «سران اصول‌گرا» طرح او را پذیرفته بودند، خبر داد که خاتمی آن زمان به او گفته بود «اگر اصول‌گرایان در این راه استوار باشند» نه او کاندیدا می‌شود و نه میرحسین موسوی. نایب رییس مجلس اضافه کرد که این طرح را با اکبر هاشمی‌رفسنجانی نیز در میان گذاشت و پاسخ شنید: «اگر آن‌ها بر روی آقای ولایتی توافق داشته و محکم باشند، من کاری می‌کنم که نه آقای خاتمی بیاید و نه آقای موسوی».
به گفته مطهری اصول‌گرایان درباره این طرح سست شدند و گفتند: «احساس می کنیم که نظر رهبری به آقای احمدی‌نژاد است» و به همین دلیل این طرح عملی نشد. او اضافه کرد دلیل روایت این ماجرا آن بوده که معلوم شود «این‌که می‌گویند حوادث سال ۸۸ طراحی و برنامه‌ریزی شده بود و سران معترضان با خارج ارتباط داشتند، حرف بی پایه و اساسی است. سپس گفتم به هر حال فعلا در شرایط موجود هستیم که شرایط خوبی نیست و البته قابل دوام هم نیست.»
نایب رییس مجلس با اشاره به این‌که خاتمی «با صبر و تدبیر، خوب عمل کرد» و «توفیقاتی برای جامعه و انقلاب از سال ۹۲ پدیدد آمد»، اضافه کرد: «ما به عنوان مجلس چندان خوب عمل نکرده‌ایم و مجلس در جایگاه خودش نیست. برخی کارهای خلاف قانون اساسی انجام می‌شود و تنها نهادی که می‌تواند جلوگیری کند، مجلس است. البته هنوز زود است که درباره مجلس دهم قضاوت کنیم، خصوصا که چند ماهی است که سرگرم برنامه و بودجه بوده است».

تلگرام
توییتر
فیس بوک
واتزاپ

یک پاسخ

  1. بعید است که دیگر مقام معظم رهبری رئیس جمهور هم نظر و باب طبعی چون احمدی نژاد بخود ببیند ، رئیس جمهوری که بشود به راحتی در دولت او گم نمود و صدایی هم از جایی بلند نشود . ایشان هم همانند ناصرالدین شاه در غم از دست دادن امیر کبیر ، یاد احمدی نژاد را به گور خواهند برد !

دیدگاه‌ها بسته‌اند.

جامعه ایران را می توان از نظر سیاسی به سه طیف مخالفان، موافقان و قشر خاکستری تقسیم کرد. باید گفت که مخالفان کسانی هستند که معتقدند جمهوری اسلامی اصلاح ناپذیر است و باید برود. موافقان

ادامه »

دکتر بیژن عبدالکریمی جزو معدود اندیشمندان و فلسفه‌ورزانی است که اغلب تلاش می‌کند اخلاق‌مدارانه، در اندیشه‌ورزی و کنشگری‌اش، با پرهیز از رادیکالیسم و اتخاذ

ادامه »

بسیاری از شهروندان و بازیگران اقتصادی اعم از مصرف‌کننده، سرمایه‌گذار، تولیدکننده از خود می‌پرسند که چرا با هر تکانه در

ادامه »